Gendan dine data

Gendannelse af sikkerhedskopierede informationer

Funktionen Gendan dine data giver dig mulighed for at hente de informationer du har gemt på backup og kopiere dem tilbage til deres oprindelige placeringer, eller til et andet sted på din maskine. Dette virker både for filer og e-mails.

Hvis du vil gendanne oplysninger, vil du nødt til at gå gennem en gendannelse Guide, der giver dig mulighed for at vælge den type oplysninger, placering og det sted, hvor du vil have de filer eller e-mails tilbage til. Guiden kan let startes ved at klikke på knappen Gendan dine data fra Backup menu (...) i det primære BullGuard vinduet.

Gendan Guide: Gør det muligt at hente alle sikkerhedskopierede filer til computeren fra Online Drive eller fra lokalt sikkerhedskopierede filer (cd / dvd'er eller fra lokale eller netværk stier). Vejledningen er enkel og let at bruge, og hentning perioden kun afhænger af den mængde af data, til at hente og netværk betingelser (for de filer som er lavet backup af).

BK_Main

Trin 1

Når du klikker på knappen Gendan dine data, vil du blive bedt om at vælge den placering, hvor filerne er tidligere blevet bakket op - Online drev eller lokal (en cd / dvd eller et lokalt / netværkscomputer eller drev). Klik på Næste, når du vælger den korrekte placering.

Restore_From

Trin 2

For filer / e-mails sikkerhedskopieret på Online Drive skal du vælge navnet på computeren og Windows-konto (Windows brugernavn), hvorfra du gerne vil gendanne filer.

Hvis du har valgt en lokal / netværkscomputer eller driver, skal du gå til placeringen af ​​backup.

Klik på Næste for at fortsætte.

Choose_Files

Trin 3

I det næste vindue, skal du vælge de filer og mapper, du vil gendanne. Klik på Næste, hvis du er færdig med at vælge de data, til at genoprette.

placeholderdk

Trin 4

I det næste skærmbillede skal du vælge en placering, hvor at placere de hentede filer. For at hente e-mails, skal du vælge e-mail-klient og Identitet du ønsker e-mails hentes til. Klik på Start-knappen for at få BullGuard hente dine filer.

Du må ikke afbryde hentning processen, indtil den er færdig. Når Gendannelse er færdig vil du blive underrettet i Meddelelsecentralen > Backup> Rapporter sektion.