Oversigt over indstillinger

Afsnittet Indstillinger giver hurtig adgang til alle de valgmuligheder og funktioner, der findes til modulerne i BullGuard Internet Security.

Her kan du:

• aktivere eller deaktivere funktioner
  • aktivere eller deaktivere hvert BullGuard-modul
  • ændre adfærden for hvert BullGuard-modul

Hvert modul har Basic og Avanceret indstillinger.

Afsnittet Generelt: Giver dig adgang til indstillinger, der styrer hele programmet og sætter dig i stand til at styre din konto eller ændre opdateringsparametre.

Afsnittet Antivirus: Giver adgang til BullGuard On Access-modulindstillinger. Disse indstillinger sætter dig i stand til at tilpasse, hvordan BullGuards realtidsovervågning fungerer og opfører sig, og hvilke elementer der scannes.

Afsnittet Firewall: Gør det muligt for dig at tilpasse den måde, Firewall overvåger netværkstrafik, og angive tærskelværdier for angrebsregistrering og -prævention. Det gør det også muligt for dig at tilpasse firewall-programmet til at køre med netværket i tilfælde af, at det har brug for bestemte tilpasninger.

Afsnittet Spamfilter: Gør det muligt for dig at konfigurere Spamfilters generelle adfærd.

Afsnittet Forældrestyring: Giver dig mulighed for at angive de elementer, der overvåges af programmet, og vælge, hvordan BullGuard rapporterer eventuelle begivenheder på den overvågede konto.

Afsnittet Sårbarhedsscanner: Sætter dig i stand til at indstille planlagte scanninger for sårbarheder i de installerede programmer.

Afsnittet Backup/gendan: Gør det muligt at aktivere/deaktivere den planlagte backup eller gendanne opgaver.

Afsnittet PC Tune Up: Gør et muligt for dig at aktivere/deaktivere elementer, som modulet Tune Up scanner for og indstille en plan til regelmæssige scanningsopgaver.

Afsnittet Game Mode : Gør det muligt for dig at aktivere/deaktivere plug-in.