Opret ny profil

I dette afsnit kan du oprette en ny Forældrestyrings-profil, der beskytter dine børn mod upassende indhold og mistænkelige websteder, begrænse den tid, de bruger online, overvåger deres onlineadfærd og hjælper dem med at holde deres personlige oplysninger hemmelige.

PCMain

I BullGuards grænseflade, klik på "..." knappen fra Forældrekontrol boksen og vælg Tilføj profil. Du bliver bedt om at indtaste din adgangskode og derefter omdirrigeret til siden hvor du kan konfigurer den nye profil, før du tilføje den.

Trin 1

Vælg en Windows-bruger til Forældrestyrings-profilen ved at vælge en konto fra rul-ned listen i øverste venstre side. Vi anbefaler, at du har en separat begrænset Windows-brugerkonto til dine børn. Hvis du ikke har nogen, skal du klikke på linket Opret en Windows-brugerkonto. Hvis du vil bruge alle overvågningsfunktioner, skal profilerne oprettes til brugerkonti. Administratorkonti bliver måske ikke påvirket af de mest begrænsende funktioner i Forældrestyring.

Trin 2

Fra Filtre vinduet, du kan vælge alle de ønskede filtre og vælge en alder gruppe. Du vælge en filter ved at sætte hak i boksen.

Du kan også administrere lister over sikre og usikre websteder. Tilføj et websted ved at klikke på knappen + og indtaste URL'en. Hvis du vil fjerne et websted, skal du markere det og klikke på knappen –.

Trin 3

Vælg Adgang fanen. Her kan du sætte op en tidsplan til din barns brug af computeren eller internettet. Du kan aktivere denne tidsplan ved at sætte hak ved Aktiver Tidsplan Adgang. Vælg om tidsplanen skal kun være for internet eller hele computeren, ved at sætte hak i de rigtige bokser.

Tidsgrænse: Du kan vælge at begrænse den tid, som computeren og/eller internetforbindelsen kan bruges inden for den tidsramme, der tillader adgang til kontoen eller internettet.

Trin 4

Klik på Programmer fanen i toppen. Her kan du specificere de programmer, som du vil blokere dine børn fra at bruge.

Bare klik på knappen + for at tilføje et program. Der vises en lille vindue, som beder dig indtaste programnavnet og finde den tilhørende eksekverbare fil. Når du er færdig, klikker du på OK.

Du udelader et program ved bare at afmarkere det.

Trin 5

Kontrol af personlige oplysninger skal konfigureres til sidst. Dette afsnit sætter dig i stand til at redigere indstillinger for kontrol af personlige oplysninger ved at tilføje visse typer fortrolige data, der blokeres, når de bruges online.

Klik på knappen + for at tilføje en ny type fortrolige data. Du bliver bedt om at vælge oplysningstypen og indtaste den begrænsede værdi.