Rapporter til Forældrestyring

Du kan se Forældrestyring rapporter fra Meddelelsecentralen Main14, ved at klikke på knappen Rapporter.

En liste vil blive vist, der indeholder alle de rapporter der er tilgængelige. Hvis du klikker på et profilnavn vil give et resumé af rapporten:

placeholderdk

Hvis du klikker på Vis rapport vil dette tage dig til et browservindue, hvor du vil være i stand til at se rapporten for den specifikke profil.

Rapportdetaljer: Giver dig bestemte oplysninger om den rapport, du ser på.

Blokerede chats: Viser en liste over alle de chatprogrammer, der er blokeret på den overvågede konto.

Blokerede besøg: Her kan du se alle de websteder og domænenavne, der er blokeret, samt det tidspunkt, hvor åbning blev forsøgt (ved at klikke på knappen Vis ved siden af hvert domænenavn).

Private data: Sætter dig i stand til at se, hvornår dit barn forsøgte at dele personlige oplysninger, på hvilket program, og hvad slags data han forsøgte at sende.

Tid brugt online: Giver dig oplysninger om, hvor meget tid dit barn brugte på internettet på en given dag.

Programmer, der gik online: Viser en liste over alle de programmer, der fik internetadgang, og fortæller dig, hvor mange gange og hvad klokken var på dagen, da de blev brugt.

Forsøgt pålogning på Forældre-plug-in: Her kan du se, hvor mange pålogninger på Forældrestyrings-modulet, der blev forsøgt, og hvad tid på en given dag. Det giver dig også mulighed for at se, hvilke der blev gennemført, og hvilke der mislykkedes, så du ved, om barnet forsøgte at åbne modulet.