Konfigurer e-mail-programmer

Indbygget support til Outlook, Windows mail, Mozilla Thunderbird og IncrediMail

BullGuard har indbygget support til Microsoft Outlook, Outlook Express (kun Windows XP), Windows Mail (kun Windows Vista), Mozilla Thunderbird og IncrediMail, og guiden er et brugervenligt værktøj, der i høj grad forbedrer spamfilterets effektivitet. Du kan starte vejledningen fra både e-mail-klienten og BullGuard-programmet.

Bemærk: Hvis du bruger webbaserede e-mail-adresser (f.eks. gmail eller hotmail), har du ikke brug for spambeskyttelse, da det allerede udbydes af e-mail-udbyderen.

Sammen med tilpasning af spamfilteret direkte fra det installerede program er det et meget vigtigt trin gennemføre guiden til det ønskede e-mail-program. Det er meget vigtigt, da det vil finjustere spamfilteret og øge nøjagtigheden ved registrering af spam-e-mails og identificering af lovlige e-mails.

Guiden skal automatisk starte, første gang du åbner dit e-mail-program efter installation af BullGuard spamfilter. Du kan også vælge at køre den manuelt ved at klikke på Guide i spamfilterets værktøjslinje, som er føjet til dit e-mail-programs værktøjslinje.

SF_Main

Kørsel af guiden

Trin 1

Kørsel af guiden fra BullGuard-programmet er en meget hurtig måde at begynde at indstille spamfilteret til det foretrukne e-mail-program.

For at starte guiden, du skal klikke på Træning knappen som svarer til den e-mail klient du har eller ønsker fra Spamfilter > Avancerede Indstillinger > E-mail klienter sektionen. Som alternativ, kan du åbne din e-mail klient og klikke på Guide funktionen fra din Spamfilter toolbar.

Bemærk: Spamfilter kan konfigureres til at parse e-mails fra flere e-mail klienter. Du skal blot køre Spamfilter guiden for alle e-mail programmer du ønsker at benytte.

Trin 2

BullGuard vil læse alle adresser du har i de markerede mapper - sørg for at du kun vælge dem som du er sikker på at det ikke indeholder Spam e-mails - såsom Sendte e-mails, Kontakter, Kladder og andre. Dette vil reducere " falsk-positiv " detektionen af legale e-mails.

SFWiz5

Trin 3

Dette trin skal bruges til at udvælge de mapper som indeholder Spam. Du kan vælge flere mapper. Sørg for at de valgte mapper indeholder ikke legale e-mails da det kan nemlig medføre problemmer med øget " falsk-positiv " detektioner.

SFWiz6

Når du har klikket på Slut, BullGuard vil analysere indholdet på alle mapper som du har valgt til både spam og ikke spam e-mails og vil også udfylde whitelist/blacklisten.

Bemærk: Som standard BullGuard tilføje e-mail adresser, som du låste op ved at benytte Ikke Spam knappen i BullGuard toolbaren, til din Spamfilter whitelist.

Til sidst, hvis du ønsker at ændre mappen hvor Spam e-mails ender op, du kan blot åbne Spamfilter > Avanceret > E-mail klienter og trykke på Anvend mappe. Vælg den ønskede mappe og klik på Slut.