Administration af Sikre og Blokerede kontakter

Indstil, og administrer e-mail-adresser og websider ved at tilføje dem til enten sikre eller blokerede kontakter.

Alle adresser fra sikre kontakter / domæner bliver automatisk tilladt, mens alle adresser fra blokerede kontakter / domæner bliver blokeret. For at får adgang til denne sektion, skal du klikke på knappen (...) fra Spamfilter sektionen, vælge Indstillinger > Avanceret > Rediger kontakter.

Sikre kontakter og sikre domæner

Sikre kontakter

Ved at tilføje e-mails til listen Sikre kontakter kan du udelukke alle e-mails fra disse adresser fra spamfilterkontrollen. Det anbefales at tilføje adresser for at undgå registrering af 'falske positive' og sikre, at du altid vil modtage disse e-mails.

For at tilføje e-mailen klikker du på +, skriver e-mail-adressen og trykker på OK.

Hvis du vil fjerne den, skal du markere e-mail-adressen og klikke på knappen –.

Sikre domæner

Ved at tilføje et helt domæne til liste Sikre domæner vil du udelade alle e-mail-adresser fra det domæne fra Spamfilter-kontrollen. Det anbefales, at du tilføjer domænet for at sikre, at e-mails ikke kommer under 'falske positive'-registrering.

Du tilføjer et domæne på listen ved at klikke på +, skrive domænenavnet og klikke på OK. Hvis du vil fjerne det, skal du markere domænet og klikke på knappen –.

Blokerede kontakter og Blokerede domæner

Blokerede kontakter

Når du tilføjer en e-mail-adresse til listen Blokerede kontakter, vil Spamfilter altid omdirigere disse e-mails til spam-mappen uden nogen yderligere kontrol.

For at tilføje e-mailen klikker du på +, skriver e-mail-adressen og trykker på OK. Hvis du vil fjerne et emne, skal du markere e-mail-adressen og klikke på knappen –.

Blokerede domæner

Ved at føje et domæne til listen Blokerede domæner vil alle e-mails, der kommer fra det domæne automatisk blive sendt til spammappen uden yderligere kontrol.

Du tilføjer et domæne på listen ved at klikke på +, skrive domænenavnet og klikke på OK. Hvis du vil fjerne det, skal du markere domænet og klikke på knappen –.

Bulk kontakter

Ved at tilføje en e-mail adresse i Bulk kontaktlisten, alle e-mails der kommer fra eller udgive denne e-mail-adresse, vil blive blokeret.

Denne funktion afhjælper at sortere meddelelser, der synes at komme fra en bestemt e-mail adresse, men er i virkeligheden ikke bliver sendt fra den pågældende adresse.

Hvis du vil tilføje et domæne til listen, skal du klikke på knappen +, indtaste domænenavnet, og klik OK-knappen.

For at fjerne den, skal du vælge domænet og klik på knappen -.