Kør Sårbarhedsscanning

Trin 1

Start scanningen ved at klikke på menu knappen (...) fra Sårbarheder sektionen i BullGuards grænseflade.

Trin 2

Sårbarhedsscanneren kontrollerer både Windows og alle andre installerede programmer på computeren. Scanningens længde afhænger af styresystemet og antallet af installerede programmer. Lad BullGuard færdiggøre scanningen.

Trin 3

Når undersøgelsen er færdig, klik på menu knappen (...) igen og vælg Rapporter. Meddelelsecentralen vil vises, hvor du kan vælge rapporten og klikke på Vis rapport. Resultater vinduet vil vise en detaljeret list over de tilgængelige opdateringer til de problemmer som blev fundet under scanning.

Resultatvinduet viser detaljer om programmer registreret som sårbare eller forældede. Disse problemer omfatter alt fra sikkerhedshuller til fejlbehæftede programressourcer, der medfører manglende programstabilitet eller ustabilt styresystem.

Overfør opdatering: Direkte link til den krævede opdatering til løsning af de registrerede problemer. Det åbner din standardinternetbrowser og giver dig mulighed for at downloade den krævede programrettelse.

Sårbarhed: Anfører de typer problemer, som er registreret i forbindelse med programmet.

Alvor: Viser sikkerhedsklassifikationen for problemerne i intervaller fra Høj til Lav. Det anbefales at bruge patches til de problemer, der er markeret med Høj hurtigst muligt.

Sti: Anfører programfiler, der udgør en risiko for computeren.

Trin 4

Vinduet Sårbarhedsscanner-status kan bruges til gennemgang af alle aktuelle problemer ved sidste gennemgang foretaget af BullGuard. Her kan du også hente de fornødne opdateringer eller programrettelser ved at klikke på linkene Download.

Hvis du bestemmer dig for at ignorere nogle af sårbarhederne og evt. ønsker at vende tilbage til dem på et senere tidspunkt kan du ændre deres status ved at klikke på Vis ignorerede og bruge Uignorer valgte knappen fra Ignorerede fanen.