Oversigt over backup

Hovedsikkerhedskopieringsvinduet giver dig adgang til alle vitale modulfunktioner - fra oprettelse af sikkerhedskopieringsprofiler til gendannelse af filer og direkte adgang til gemte informationer via onlinedrevet.

Vælg profil: viser de tilgængelige backup-profiler.

Backup ved start: kører den valgte backup-profil.

Håndter Backup: sætter dig i stand til at redigere backup-profiler og tilpasse dem til dine særlige behov.

Gendan ved start: starter gendannelsesvejledningen, som gør det muligt for dig at hente oplysningerne i en backup.

Logfiler: indeholder statusoplysninger om de aktuelle backup-profiler.

Onlinedrev: giver øjeblikkelig adgang til indholdet på onlinedrevet, hvor du efter behov kan bruge drevet direkte til at kopiere eller hente filer.

INDSTILLINGER knappen i værktøjslinien: åbner et nyt afsnit, hvor du kan vælge, om BullGuard kører planlagte backup- eller gendannelsesopgaver.

Introduktion til backup

Onlinebackup som databeskyttelse BullGuard Backup er den ultimative onlineløsning til at beskytte dine elektroniske værdier, fordi du kan hente og få adgang til alting, uanset hvad der sker med din computer. Hvad er backup? Backup er kopier af de data, du ikke ønsker at miste. Den sikreste og nemmeste form for backup er onlinebackup. Hvis du gemmer dine filer online, vil de være upåvirkede af eventuelle skader på både din computer og dens omgivelser. Hvorfor bruge onlinebackup? "Hele mit liv befandt sig der!" Hvis du nogensinde har oplevet et computernedbrud, kender du følelsen. Derfor bør backup være en vigtig del af din liste over onlineaktiviteter, hvis du bruger computeren til vigtige ting, hvad enten de er personlige eller forretningsrelaterede. Bærbare computere er mere følsomme Your data is especially exposed if you usea laptop. Due to its size a laptop is tempting prey to any thief and if you travel with your computer it can be difficult to guard it at all times. Furthermore, a laptop is sensitive. It can easily be damaged if it is dropped or a cup of coffee is spilled over it. Har du brug for datagendannelse? Før eller senere oplever de fleste af os sandsynligvis en harddisks grufulde død, og hvis du ikke sikkerhedskopierer dine data regelmæssigt, er det næsten altid en katastrofe at miste måneder eller år i form af uerstattelige filer. Mens du sandsynligvis vil være i stand til at genfinde eller genskabe nogle af dine data – med mere eller mindre besvær – er der nogle ting, der ikke kan genskabes: Du kan f.eks. ikke tage tilbage og tage nye billeder og optagelser af familie og venner. Hvis din computer går ned, bliver ødelagt eller bliver inficeret af en virus, vil du med onlinebackup stadig have adgang til dine filer fra enhver computer med internetadgang. I såfald kan du genskabe dine filer på din egen computer ud fra disse backupkilder. Forvent ikke, at din harddisk lever evigt! Harddiske er skrøbelige. De er normalt dækket af en begrænset garanti på to til fem år, og de fleste producenter anslår, at deres produkter holder i ca. fem år, før de begynder at udvikle dårlige sektorer, mister data og måske til sidst bryder sammen. Men husk af disse tal for levetid blot er gennemsnit. En harddisks forventede levetid er måske seks år, men det betyder ikke, at din ikke bryder ned i næste måned eller i næste uge. Og ingen harddiskproducent tilbyder garanti mod mistede data. Beskyttelse mod fysisk beskadigelse af din computer Fejl på harddisken er naturligvis ikke den eneste risikofaktor for dine data. Brand, tyveri, ødelæggelse af data, menneskelige fejl, ekstremt aggressiv computervirus eller børns pilleri ved dit computerudstyr er reelle farer, som ikke nødvendigvis kun rammer andre mennesker. Beskyt værdifulde informationer. BullGuard sikkerhedskopieringsfunktioner. Sikkerhedskopiering af filer er et nødvendigt skridt for at undgå tab af vigtige eller værdifulde data. BullGuard sikkerhedskopiering tilbyder sådan en løsning. Det hjælper ikke alene med at beskytte dine værdifulde informationer, men du kan også bruge BullGuard onlinedrev til at gemme medier, som du kan få adgang til fra alle computere med internetadgang. Sikkerhedskopieringsmodulet beskytter dine personlige oplysninger i dine data, da man kun kan få adgang til onlinedrevet med et personligt brugernavn og adgangskode og en sikker forbindelse fra computeren til vores servere.

Trusler mod dine data:

Hardwarefejl (en harddisk bryder sammen).

Beskadigede filer i forbindelse med virus eller malware.

Softwarefejl (f.eks. forsøg på at redigere en Word-fil, hvor programmet går ned og gør filen ulæselig).

Menneskelig fejl (lagring af ændringer i en fil uden at have oprettet en sikkerhedskopi først).

Lagermediefejl.

Tyveri af bærbar/computer.

Vigtige sikkerhedskopieringsfunktioner

ExclamationMarkThe server-side application

Serverkomponentet er repræsenteret ved vores serverklynger, der indeholder online sikkerhedskopieringsdrev og controllers, der regulerer trafik:

BullGuards brugeropbyggede sikkerhedskopieringsservere er placeret i et kontrolleret miljø, der sikrer dem mod naturkatastrofer.

De data, du sikkerhedskopierer, bliver sikkerhedskopieret igen på vores servere.

Alle oploads og downloads foregår via sikker SSL-overførsel.

Online sikkerhedskopieringsdrevet kan åbnes i hele verden fra alle computere med internetadgang, med eller uden BullGuard backup installeret. Brugere kan få adgang til deres data med internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox).

Som standard bliver overførslen til vores sikkerhedskopieringsdrev krypteret for at give maksimal sikkerhed for de data, du sender til vores servere.

ExclamationMarkThe client-side application

E-mail kundesupport i e-mail-sikkerhedskopi giver brugeren mulighed for at bruge BullGuard til direkte sikkerhedskopiering af e-mails fra deres e-mail-program. Programmet understøtter Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail (kun Vista) og Thunderbird e-mail-programmer. Adgang til onlinedrevet via Windows Explorer vil give brugeren mulighed for at se sit online sikkerhedskopieringsdrev som en mappe i Windows Explorer og bruge en træk og slip-funktion til at sikkerhedskopiere eller hente filer.

Planlagt 'sikkerhedskopiering, når computeren er inaktiv' giver mulighed for at køre sikkerhedskopieringsprofilerne, når computeren ikke bliver brugt (i dvaletilstand eller længere perioders inaktivitet). Programmet vil kigge på de profiler, der ikke er kørt i et bestemt antal dage og køre de ældste profiler først. Når computeren ikke længere er inaktiv, stoppes sikkerhedskopieringen midlertidigt, indtil computeren er inaktiv igen. Der findes også andre planlægningsmuligheder.

Trinvis filoverførsel vil få sikkerhedskopieringsudbyderen til at kigge på ændringer i filerne, der skal sikkerhedskopieres og kun oploade ændringerne i disse filer.

Krypteret sikkerhedskopiering er en mulighed, der medfører kryptering af data på vores servere med en adgangskode, som det kun er brugeren, der har adgang til.

Komprimeret lagring er en mulighed, hvor dataene på sikkerhedkopieringsserveren er arkiveret for at spare plads. "Version"-sikkerhedskopiering er en mulighed, som giver brugeren mulighed for at sikkerhedskopiere flere versioner af samme fil på onlinedrevet.

Brugere kan også vælge at sikkerhedskopiere på lokale medier som en ekstern harddisk, cd/dvd eller et fjernmedium som f.eks. andre computere i samme netværk.