Sådan ændrer du brugernavn eller adgangskode

1. Gå ind på din BullGuard-konto herfra, og log på med dit brugernavn og din adgangskode.

2. Rul ned til Mine kontooplysninger sektion, klik på Rediger oplysninger for at ændre dit brugernavn og andre kontooplysninger eller på Skift adgangskode for at ændre din adgangskode.

3. Klik på Gem ændringer efter indtastning af nyt brugernavn eller ny adgangskode.

4. Sidste trin. Gør denne ændring synlig i dit BullGuard-program.

Efter ændring af brugernavn og/eller adgangskode, skal du logge på BullGuard-programmet igen. Bare klik på knappen Skift bruger i afsnittet Indstillinger > Konto, og indtast de nye abonnementsoplysninger, eller følg denne nemme vejledning.

Tillykke! Du har nu ændret dit brugernavn og/eller din adgangskode!

Med venlig hilsen

BullGuard-teamet