Generelle indstillinger

Her kan du tilpasse de generelle indstillinger for BullGuard-programmet, opdatere opgaver og styre din BullGuard-konto.

Startindstillinger

Kør ved start af Windows: Får BullGuard til at starte automatisk, når Windows starter. Det er meget vigtigt, at BullGuard kører, når computeren starter, fordi malware eller netværksangreb ikke kræver, at du er logget på din Windows-konto for at påvirke computeren. Hvis du deaktiverer denne mulighed, skal du starte BullGuard-programmet selv fra skrivebordsikonet eller mappen BullGuard, der ligger i mappen “Alle programmer” i menuen til knappen Start.

Minimer ved start: Når BullGuard-grænsefladen automatisk starter, bliver den altid minimeret i systembakken, og du kan se et firkantet BullGuard-ikon nederst til højre på skærmen. Hvis du vil maksimere programmet, skal du bare dobbeltklikke på ikonet eller højreklikke på det for at se flere valgmuligheder.

Aktiver kommunikationsskærm: Aktiverer programmet, så det viser et vindue med oplysninger om dit BullGuard-abonnement, nye virustyper eller virusudbrud, BullGuard-tilbud eller nye versioner.

Indstillinger beskyttet af adgangskode

Beskyt vigtige indstillinger med din kontos adgangskode: Gør det muligt for BullGuard at begrænse adgangen til nogle af programmets områder og bede om brugerkontoens adgangskode, hver gang de åbnes.

Indstillingerne til afsnittene Antivirus, Firewall og Start er beskyttet med adgangskode. Følgende handlinger kræver adgangskode:

• deaktivere moduler
    • adgang til online-backup
    • starte gendannelsesvejledningen for Backup
    • lukke BullGuard fra systembakkeikonet (højreklik, og vælg Afslut)

Når du forsøger at få adgang til et af ovenstående afsnit, vil BullGuard bede om adgangskoden. Efter en bestemt periode vil du så ikke blive bedt om adgangskoden længere. Når perioden "uden anmodning om adgangskode" udløber, bliver du bedt om adgangskoden igen. Lukning og genstart af BullGuard vil nulstille låsetimeren for adgangskoden.

Selvbeskyttelse

Gør det muligt for BullGuard at beskytte programmets komponenter mod afslutning: Tredjepartsbrugere eller -programmer vil ikke kunne lukke BullGuard-processen. Det er især en sikkerhedsforanstaltning mod malware, der bruger procesafslutningsteknikker, når de inficerer en computer.

Meddelelsesniveau

Ingen Bullguard notifikationer: Der sendes ingen meddelelser om automatiske opgaver eller viste handlinger (f.eks. automatisk Antivirus-handlinger mod malware, eller at Firewall automatisk tillader hvidlistede programmer, at de kan oprette forbindelse til internettet). Dog bliver alle dialogmeddelelser, der kræver en handling af dig stadig vist.

Gendan generelle standardindstillinger: Vil gendanne BullGuard-grænsefladeindstillingerne til standard

Proxy-forbindelser: Hvis du bruger en proxy-server til at oprette forbindelse til internettet, vil computeren forsøge at få adgang til vores log på-server og mislykkes på proxy-serverens konto (hele processen kan sammenlignes med at stille et spørgsmål til en person, som ikke har viden til at kunne svare ordentligt). Det er derfor, at du, hvis du er i denne situation, først skal konfigurere proxy-serverdetaljerne, så log på- eller registreringsprocessen bliver gennemført.

Proxy_Settings

Brug proxy-server: Denne mulighed skal aktiveres, hvis du bruger en proxy-server. Den giver dig mulighed for at indtaste detaljerne om din proxy-server.

Proxy-server: Det er den proxy-serveradresse (kan være en domæne- eller IP-adresse), som fortæller log på-tjenesten, hvem der styrer netværkstrafikken.

Proxy-port: Det er her, du indtaster det anvendte portnummer for den bestemte proxy-server.

Bruger og adgangskode: Nogle proxy-servere er beskyttet med legitimationsoplysninger, og de kræver et brugernavn og en adgangskode. Legitimationsoplysningerne bruges ikke meget, så i de fleste tilfælde er der ikke noget behov for at indtaste disse oplysninger. Bemærk, at felterne Bruger og Adgangskode ikke henviser til din BullGuard-kontos brugernavn og adgangskode.

Hvad er en proxy-server?

En proxy-server i et computernetværk er bare endnu en computer, der fungerer som buffer mellem din computer og andre computere. I bund og grund er det sådan, at når du vil se et websted, vil computeren spørge proxy-serveren om at vise den side. Proxy-serveren vil søge efter den side (hvis vært er en anden computer), vil hente den og så overføre den til din computer. Proxy-servere bruges normalt til at give anonymitet til computerne bagved, til at filtrere indhold og netværkstrafik eller til at øge hastigheden for bestemte ressourcer.

Hvis du bruger en proxy-server

Hvis du bruger en proxy-server, men du er ikke sikker på proxy-detaljerne, anbefaler vi, at du spørger enten systemadministratoren (den person eller det firma, der styrer det lokale netværk, som du er en del af) eller din internetudbyder, hvor du får din internetadgang fra.

Indstillinger for opdateringer

Sætter dig i stand til at konfigurere, hvordan BullGuard udfører opdateringsopgaverne. Opdateringer er nødvendige for computerens sikkerhed, fordi ny malware skabes og slippes løs hver dag. Derfor er hyppige og pålidelige antivirusopdateringer nødvendige for at sikre et virusfrit miljø.

BullGuard er som standard indstillet til automatiske opdateringer mindst hver 2. time.

Søg automatisk efter opdateringer: BullGuard vil søge efter eventuelle tilgængelige opdateringer, når det er aktiveret. Hvis det er deaktiveret, skal du manuelt opdatere BullGuard ved at klikke på knappen Søg efter opdateringer i Hovedafsnittet. Det anbefales kun at deaktivere opdateringer, hvis du har en forbindelse, der er langsom eller med begrænset internettrafik.

Søg efter opdateringer: Indstiller opdateringsfrekvensen i intervaller fra 1 time til 24 timer. Bemærk, at et opdateret sikkerhedsprogram er et krav for at have en virusfri computer. Standard opdateringsintervallet er 2 timer.

Meddelelsesniveau: Sætter dig i stand til at vælge, hvordan du vil oplyses, når BullGuard implementerer en opdatering:

• Helt stille: Der vises ingen meddelelse, når BullGuard opdaterer.

• Show a notification once every 8 hours: a pop-up message will appear every 8 hours.

• Vis kun en meddelelse for hver opdatering: for hver opdatering vil BullGuard vise en meddelelse, når opdateringen implementeres.

Advar, hvis opdateringer er: Sætter BullGuard i stand til at underrette dig, når opdateringerne er ældre end en bestemt dato. Datointervallet varierer fra 2 til 14 dage. Denne mulighed er fejlsikker, og gennemtvinger en periodisk BullGuard-opdatering og bør ikke deaktiveres.

Konto

Alle konti opbevares i vores database. BullGuard opretter forbindelse til databasen og læser abonnementsdetaljerne.

På fanen Konto i afsnittet Hjem kan du direkte interagere med dit BullGuard-abonnement og skifte den påloggede bruger, opgradere/forny dit abonnement eller forlænge abonnementstiden ved at tilføje licensnøgler.

Dit brugernavn i forbindelse med dit BullGuard-abonnement er den e-mail-adresse, som bliver vist i sektionen Skift bruger. Hvis du brugte muligheden Skift bruger, skal du klikke på knappen Gem, når du er logget tilbage, for at ændringerne kan træde i kraft.

Skift bruger

Du kan se den påloggede bruger i afsnittet Skift bruger. Klik på knappen Skift bruger vil vise vinduet Log på, hvor du kan logge på med dine kontodetaljer eller med en ny BullGuard-konto. Hvis du ændrer eller nulstiller adgangskoden, skal du logge på igen med de nye kontodetaljer.

Kontomuligheder: gør det muligt for dig at vælge, om BullGuard skal logge på automatisk ved næste start ved hjælp af de angivne kontodetaljer (muligheden Log på automatisk) og om nødvendigt konfigurere dine proxy-serverdetaljer (muligheden Proxy-indstillinger).

Muligheden Vis politik om beskyttelse af personlige oplysninger gør det muligt for dig at læse vore politikker om indsamling og behandling af private data. Du vil kunne se, at BullGuard overholder dagens standarder for lovgivning og aftaler om styring af personlige oplysninger.

Log på: Når du har indtastet dit kontobrugernavn og din adgangskode, skal du klikke på knappen Log på, for at BullGuard kan oprette forbindelse til vores database, bekræfte oplysningerne og logge sig på programmet.

Forny og opgrader

Disse valg giver dig mulighed for enten at forny et udløbet abonnement eller opgradere dit nuværende. Når du klikker på en af knapperne, bliver du ført videre til BullGuards webshop.

Forny: Åbner BullGuard Webshop i et browservindue, så du kan forny dit BullGuard-abonnement.

Opgrader: Åbner BullGuard Webshop, så du kan opgradere dit abonnement ved at købe yderligere backup-plads på onlinedrev eller udvide antallet af computere, som du kan installere BullGuard på.

Kontroller status: BullGuard vil oprette forbindelse til dine brugerkontoservere og hente de seneste oplysninger for kontoen. Hvis du lige har fornyet dit abonnement, skal du klikke på Kontroller status for at opdatere kontooplysningerne i BullGuard-programmet.

Onlinekonto: Når du klikker på Gå til onlinekonto, føres du til BullGuard-onlinekontosiden, hvorfra du kan styre abonnementer, ændre brugernavn eller åbne onlinedrevet via en webbrowser.

Licens: Hvis du erhvervede en ny licensnøgle, skal du indtaste den i feltet Licens og så klikke på Send licensnøgle. Så opretter BullGuard forbindelse til brugerkontoserveren og tilføjer den ekstra abonnementsperiode til din konto. Det vil også automatisk opdatere antallet af dage tilbage på dit abonnement.