Afviste værter

Denne sektion giver dig mulighed for at se de afviste IP-adresser og redigere listen ved at tilføje eller fjerne IP-adresser.

IP-adresserne kan afvises manuelt af dig eller automatisk af din firewall, efter et angreb er blevet registreret. Mens BullGuard automatisk afviser alle angribere i 5 minutter som standard, kan afvisningsperioden ændres eller fjernes.

Firewallen kan kun forbyde IP'er midlertidigt (i 3 minutter), mens du kan bruge et midlertidigt forbud (5, 30 og 60 minutter) eller et permanent forbud. Hvis du vil forbyde en IP-adresse i en bestemt tid, skal du forbyde den fra fanen Firewall-logfiler.

For at oprette en permanent afvisning, gå til BullGuards grænseflade og klik på (...) knappen fra Firewall sektionen, og derefter vælg Afviste værter. Højre-klik i listen og vælg Afvis ny vært som vil nu åbne vinduet over de afviste værter. I listen kan du tilføje flere IP adresser og Firewall vil oprette en ny regel til hvert adresse.

Klik blot på + for at åbne værtadressevinduet. Her skal du angive detaljer om IP-adressen på den computer, du ønsker at afvise i din firewall.

Efter angivelse af detaljer om IP-adressen klikkes på OK i vinduet Rediger værtadresse for at tilføje IP-adressen til afvisningslisten og derefter OK for at gemme afvisningslisten. Det vil få din firewall til at oprette en afvisningsregel for hver IP-adresse, der er angivet på listen.

For at fjerne afvisningen af en vært vælger man ganske enkelt den IP-adresse, man ønsker at tillade og klikker på – Det fjerner afvisningsreglen fra din firewall. Alternativt kan du højreklikke på IP-adresserne og vælge Fjern afvisning.

Afvis ny vært: Gør det muligt for dig at tilføje en IP til forbudslisten. Computeren bag IP'en bliver permanent forhindret i forbindelse til din maskine.

Fjern afvisning: Vil opløfte afvisningen fra det specifikke IP adresse.

Denne vært er tillid: I de sjældne tilfælde med angrebsregistrering fra 'falske positive', når en legitim computer er blevet blokeret af firewall'en, kan du vælge at fjerne afvisningen af den IP-adresse og føje den til listen over Værter, der er tillid til og udelukke den IP-adresse fra fremtidige kontroller fra firewall'ens angrebsregistreringssystem.

Forbyd permanent: Dette vil erstatte den midlertidige afvisning med en permanent afvisning og hindre IP-adresser i nogensinde at sende eller modtage informationer fra din computer.