ICMP-regler

Internet Control Message Protocol regler

ICMP protocol – Internet Control Message Protocol – er en udvidelse af internet protokollen som tillader generering af fejl, test pakker og oplysninger meddelelser tilknyttet IP.

Denne type protokol findes som standard på alle netværk-computere og den understøtter kommunikation imellem Gateways og gæstecomputere.

ICMP-reglene kan åbnes fra BullGuards grænseflade > Firewall menu knap (...) > Indstillinger > Avanceret > Sikkerhed > Rediger knappen ved siden af Administrer firewall-regler sektionen > ICMP-regler.

ICMPv4 kollonen indeholder funktioner til IPv4 protokol, imens ICMPv6 indeholder funktioner til IPv6. ICMP-regler fanen er til avancerede brugere som besidder et virkelig godt viden om netværk og vi anbefaler derfor ikke at ændre disse regler.

Hvis man ændre nogen af ​​de ovenstående indstillinger kan det resultere i at internetforbindelsen bliver spærret. Hvis du har lavet nogen form for ændringer til nogen af ​​de to kolonner, og du oplever internet forbindelsesproblemer, skal du blot klikke på Gendan standard regler knappen for at nulstille de regler til deres oprindelige konfiguration.