Sådan installeres BullGuard, hvis du allerede har en BullGuard-version installeret

BullGuard-installationsprogrammet kan registrere installerede BullGuard-kopier og automatisk fjerne dem for dig. Du kan også geninstallere BullGuard manuelt ved at fjerne den version, du allerede har på computeren og manuelt installere den igen.

Inden du kan installere Bullguard Premium Protection, skal du først downloade programmet til din PC. Det kan du gøre herfra dette link: https://www.bullguard.com/thankyou.aspx?action=download&pid=3.

Windows sikkerhedsadvarsel

Når du kører BullGuard Downloader eller BullGuard Installer, får du måske en sikkerhedsadvarsel fra Windows. Ved Windows Vista/7/8 UAC-advarsel klikker du på Ja.

Trin 1

Det første vindue, der kommer frem, er Velkommen-vinduet.

Før du fortsætter med installationen af programmet, skal du acceptere SBLA (Slutbrugerlicensaftalen), der indeholder rettigheder og forpligtelser for både bruger og BullGuard Ltd.

Klik på knappen Installer for at fortsætte.

Trin 2

Hvis du allerede har en version af BullGuard installeret på computeren, vil du skulle afinstallere den, inden du går i gang med installationsprocessen. Klik på Næste for at afinstallere BullGuard.

Trin 3

Afinstallationsprocessen styres af installationsværktøjet, som også gemmer dine nuværende BullGuard-indstillinger som præference.

Trin 4

Du skal genstarte computeren for at afslutte afinstallationsprocessen. Genstart nu vælges som standard, og hvis du klikker på Afslut, genstarter computeren. Vælg, Jeg ønsker at genstarte manuelt senere for at genstarte computeren senere.

ExclamationMarkSkal genstarte

Bemærk, at installationen ikke fortsætter, medmindre du genstarter computeren. Sørg også for at gemme evt. dokumenter, du har åbne, inden du klikker på Afslut.

Hvis du vælger at genstarte computeren senere, du skal gøre det manuelt.

Trin 5

Lige efter genstart, vil processen automatisk fortsætte og installere BullGuard på din computer. Lad installationen gøre sig færdig, og undlad at lukke vinduet, mens BullGuard bliver installeret. BullGuard vil hente de seneste opdateringer og udføre en foreløbig hurtig scanning på din computer. Så snart statuslinjen når 100 %, vises et nyt vindue.

Trin 6

Når BullGuard-installationen er færdig, bliver du bedt om at logge på.

Trin 7

Når du klikker på Opret konto eller Log ind i BullGuard, et nyt vindue vises med alle de nye funktioner i version 2014 af programet. Når du er færdig, klik på Afslut.

For at færdiggøre installationsprocessen kræves en genstart for at fuldføre installationen af firewall-modulet. Du kan altid genstarte computeren senere.