Hovedskærm

Når BullGuard er installeret og kører på computeren, kan du åbne det og bruge dets forskellige funktioner til at scanne computeren, foretage backup af filer til en sikker placering, konfigurere Forældrestyrings-profiler eller konfigurere Firewallen, så den matcher dit netværks sikkerhedsbehov.

BullGuards hovedskærm giver hurtig adgang til programets hovedfunktioner og Indstillinger, hvor du kan vælge, hvordan de forskellige moduler opfører sig og fungerer på computeren. I hovedvinduet i BullGuard finder du også anbefalinger til handlinger, som du kan udføre for at forbedre computerens sikkerhed.

For at kunne nå alle moduler du skal rulle til højre i hovedvinduet ved at bruge den vandrette rullebjælke.

Hovedvinduet indeholder følgende 2 vigtige funktioner:

• Adgang til hver moduls vigtigste tiltag fra knappen (...) i deres respektive bokse.
  • Oplysninger om hver moduls tilstand - problemer eller fejl vil blive vist i form af en tekst meddelelse i modul boks. Farven og ikonet vil også ændre sig, afhængigt af problemet.

BullGuard værktøjslinjen indeholder:

• Knappen Opdatering som du kan benytte til at hente manuelt de seneste virusdefinitioner, hvis dette ønskes.
  • Meddelelsecentralen hvor du kan får adgang til funktioner som er i gang og rapporter til alle moduler.

I nederste venstre hjørne af hovedmenuen, du kan finde dit BullGuard brugernavn og programets version.

Under hovedværktøjslinjen, du finder følgende 2 muligheder:

• Knappen Support som kan omstille dig til vores Support side, hvor du kan kontakte os fra.

• Knappen Shop som vil omstille dig direkte til vores købsside.

Du finder oplysninger og forklaringer omkring alle moduler fra denne sektion, herunder:

Antivirus: Tager dig til Antivirus-plug-in'en, hvor du kan oprette tilpassede scanningsprofiler, scanne din computer med en af de foruddefinerede profiler eller gennemgå og styre filer i Karantæne.

Firewall: Klik på denne knap for at gå til Firewall-modulet, hvor du kan redigere regler, gennemgå netværksbegivenheder eller se i dine Firewall-logfiler,hvis du skal finindstille modulet yderligere, så det stemmer overens med dine netværksindstillinger.

Spamfilter: Muliggør hurtig adgang til Spamfilter-modulet, hvor du kan styre både din whiteliste og blackliste eller begynde at konfigurere Spamfilteret, så det passer din e-mail-klient.

Sårbarheder: Denne plug-in sætter dig i stand til at gennemse listen med forældet software, der repræsenterer en potentiel fare for computerens sikkerhed.

Backup: I dette afsnit finder du Backup-modulet, som du kan oprette profiler til at foretage fjern-backup af vigtige oplysninger til vores sikrede servere eller lokalt på et eksterne drev eller cd'er/dvd'er.

Forældrestyring: Dette afsnit indeholder Forældrestyrings-modulet, der hjælper dig med at styre dine børns onlineadfærd. Det sætter dig i stand til at konfigurere profiler, så du kan definere de programmer, de kan bruge på computeren, hvilke websteder de kan åbne, eller om de kan bruge computeren eller internetforbindelsen.

PC Tune Up: I dette område finder du PC Tune Up-plug-in'en, der bruges til optimering af computerydelsen og Game Mode-funktionen, der sætter dig i stand til at definere BullGuards adfærd, når der spilles.

Skan sektion

Afsnittet Indstillinger giver hurtig adgang til alle de valgmuligheder og funktioner, der findes til modulerne i BullGuard Premium Protection.

Her kan du:

• aktivere eller deaktivere funktioner
  • aktivere eller deaktivere hvert BullGuard-modul
  • ændre adfærden for hvert BullGuard-modul

Afsnittet Generelt: Giver dig adgang til indstillinger, der styrer hele programmet og sætter dig i stand til at styre din konto eller ændre opdateringsparametre.

Afsnittet Antivirus: Giver adgang til BullGuard On Access-modulindstillinger. Disse indstillinger sætter dig i stand til at tilpasse, hvordan BullGuards realtidsovervågning fungerer og opfører sig, og hvilke elementer der scannes.

Afsnittet Firewall: Gør det muligt for dig at tilpasse den måde, Firewall overvåger netværkstrafik, og angive tærskelværdier for angrebsregistrering og -prævention. Det gør det også muligt for dig at tilpasse firewall-programmet til at køre med netværket i tilfælde af, at det har brug for bestemte tilpasninger.

Afsnittet Spamfilter: Gør det muligt for dig at konfigurere Spamfilters generelle adfærd.

Afsnittet Forældrestyring: Giver dig mulighed for at angive de elementer, der overvåges af programmet, og vælge, hvordan BullGuard rapporterer eventuelle begivenheder på den overvågede konto.

Afsnittet Sårbarhedsscanner: Sætter dig i stand til at indstille planlagte scanninger for sårbarheder i de installerede programmer.

Afsnittet Backup/gendan: Gør det muligt at aktivere/deaktivere den planlagte backup eller gendanne opgaver.

Afsnittet PC Tune Up: Gør et muligt for dig at aktivere/deaktivere elementer, som modulet Tune Up scanner for og indstille en plan til regelmæssige scanningsopgaver.

Meddelelsecentralen

Meddelelsecentralen giver adgang til funktioner som er i gang og Rapporter for alle BullGuards moduler. Den kan åbnes på følgende måder:

• klik på knappen  i øverste højre hjørne at skærmen.

• klik på en moduls processlinje i Hoved vinduet.

• ved at vælge Rapporter eller Logfiler fra rul-ned (...) menuen i hvert modul.

Hvis nogen handlinger er i Fremskridt du vil kunne se (x) hvor x er en tal ved siden af Alle kategorien og ved siden af de moduler som udfører handlinger i øjeblikket.

Fremskridt fanen

Hvis du klikker på en kategori med (x) ved siden af ​​det vil vise handlingen der er i gang. Du kan stoppe det ved at klikke påMain18-knappen eller stoppe den ved at klikke Main19.

En højre pil ved siden af ​​en post betyder, at det kan udvides til at afsløre mere information ved at klikke på statuslinjen.

Rapporter fanen

Hvis du klikker på enhver kategori vil vise rapporterne for den pågældende plugin. Afhængig af sværhedsgraden af den fundne element, de bliver markeret med en af de følgende ikoner:

• betyder høj sværhedsgrad - det er enten sket en fejl eller en handling kræves af dig og det er vigtig at tage tid til at kigge på det.

• betyder medium sværhedsgrad - handlinger kræves af dig, men det er ikke kritisk.

• betyder ingen eller lav sværhedsgrad - handlinger påkræves ikke af dig, da handlingen blev fuldført uden fejl.

Klik på en ikon for at udvide den og brug den tilgængelig knap til at udføre en handling.

Indstillinger sektionen giver dig hurtig adgang til alle funktioner og muligheder tilgængelige for alle BullGuard Premium Protection moduler.

Du kan gøre følgende:

•    aktiver eller deaktiver funktioner

•    slår fra eller til enhvert BullGuard modul

•    ændre adfærdet for enhvert BullGuard modul

Main05

Afsnittet Generelt: Giver dig adgang til indstillinger, der styrer hele programmet og sætter dig i stand til at styre din konto eller ændre opdateringsparametre.

Afsnittet Antivirus: Giver adgang til BullGuard On Access-modulindstillinger. Disse indstillinger sætter dig i stand til at tilpasse, hvordan BullGuards realtidsovervågning fungerer og opfører sig, og hvilke elementer der scannes.

Afsnittet Firewall: Gør det muligt for dig at tilpasse den måde, Firewall overvåger netværkstrafik, og angive tærskelværdier for angrebsregistrering og -prævention. Det gør det også muligt for dig at tilpasse firewall-programmet til at køre med netværket i tilfælde af, at det har brug for bestemte tilpasninger.

Afsnittet Spamfilter: Gør det muligt for dig at konfigurere Spamfilters generelle adfærd.

Afsnittet Forældrestyring: Giver dig mulighed for at angive de elementer, der overvåges af programmet, og vælge, hvordan BullGuard rapporterer eventuelle begivenheder på den overvågede konto.

Afsnittet Sårbarhedsscanner: Sætter dig i stand til at indstille planlagte scanninger for sårbarheder i de installerede programmer.

Afsnittet Backup/gendan: Gør det muligt at aktivere/deaktivere den planlagte backup eller gendanne opgaver.

Afsnittet PC Tune Up: Gør et muligt for dig at aktivere/deaktivere elementer, som modulet Tune Up scanner for og indstille en plan til regelmæssige scanningsopgaver.