PC Tune Up indstillinger ( Avanceret tilstand )

I dette afsnit kan du konfigurere Tune Up-funktioner som bliver automaitsk fikset. For at åbne det du skal klikke på (...) knappen fra PC Tune Up sektionen og vælge Indstillinger > Avanceret.

Ryd op Internet browser cache: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op alle midlertidige Internet filer fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres af Windows-indstillingerne.

Ryd op Windows Temp mappe: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op Midlertidige Windows Filer mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Ryd op Bruger Temp mappe: Når dette er aktiveret, vil BullGuard rydde op i Temp mappen fra din computer. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Ryd op Downloads mappe: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle de filer du hentede på din computer fra Downloads mappen. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Tøm Papirkurven: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle de filer fra Papirkurven. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Slet memory dump filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows oprette når systemet fejler. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Slet log filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard slette alle memory dump filer Windows oprette når et program fejler og logfilen bliver sendt til Microsoft, uden at blive slettet efterfølgende. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Defragmenter register: Når dette er aktiveret, vil BullGuard defragmenter Windows registere.

Slet beskadigede registernøgler: Når dette er aktiveret, vil BullGuard scanne for at fikse registernøgler som tilhører et program som eksistere ikke mere på computeren.