Kør PC Tune Up

Trin 1

Du kan køre en PC Tune Up scanning, ved at klikke på Optimiser, fra BullGuards grænseflade ( hvis Optimiser ikke er standard, tryk på knappen (...) og vælg den fra listen ) .

Trin 2

Scanningen starter op og viser status i boksen hvor du valgte Optimiser funktionen.

Mens scanningen kører, de indstillinger du valgte vil automatisk udrette de fundne problemmer.

Stop scanning: Det er en knap som overtager pladsen for (...) og den kan trykkes på for at stoppe scanningen helt.

Trin 3

Når scanningen er færdig, vil du i stedet for knappen Optimiser, se en knap det hedder "Vis Rapporter". Ved at klikke på den, vil du blive omdirrigeret til Meddelelsecentralen > Rapporter. Klik på rapporten for at udvide den.

Rapporten vil vise alle de fejl som blev rettet, som følge af dine indstillinger.

Administrer: du bliver omstillet til en ny vindue ved at klikke på denne knap. I dette vindue du kan se listen over de fejl som blev ikke automatisk fikset. Du kan administrere disse fejl en ad gangen ved at vælge en aktion til højre for hver fejl.

For alle elementer som har en Administrer mulighed, et nyt vindue åbnes hvor du kan vælge hvilke problemmer / elementer skal fjernes.