We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse, we are assuming that you have no objection in accepting cookies. You can change your cookie settings at any time.

Close

BullGuard Support

Vi er her 24/7 for at hjælpe dig.


Send en e-mail til vores support team og får svar i løbet af 24 timer.


Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger

 

Avancerede sikkerhedskopieringsindstillinger gør det muligt at tilpasse din profil yderligere ved at tilføje bestemte funktioner som f.eks. kryptering, versionoplysninger og pakning af sikkerhedskopi.

 

 

Advanced_Settings

 

 

Synkroniser min backup: BullGuard leveres med en synkroniseringstilstand, som fungerer sammen med den planlagte sikkerhedskopiering. Som standard vil BullGuard aldrig slette filer fra din sikkerhedskopi, hvis de er slettet på din computer.

 

Men synkroniseringstilstanden kan hjælpe dig med at spare plads på onlinedrevet ved at slette gamle filer, som du også har slettet på computeren. Det er specielt anvendeligt, hvis du bruger sikkerhedskopien til at gemme dine arbejdsfiler - på den måde har du kun den nyeste version på sikkerhedskopieringsdrevet i stedet for gamle udgaver.

 

Flere oplysninger: vil åbne et pop opvindue, der indeholder yderligere oplysninger om denne mulighed.

 

 

 

bk_016.png

 

 

ExclamationMarkIMPORTANT

 

Hvis du kommer til at slette en fil på din computer og har aktiveret "Synkroniseringstilstand", vil Bullguard, når den planlagte sikkerhedskopiering starter, også slette filen fra onlinedrevet.

 


 

Komprimer min sikkerhedskopi: Alle dataene på onlinesikkerhedskopieringsstedet bliver komprimeret for at optage mindst mulig plads.

 

Men hvis du bruger denne mulighed, er filerne ikke direkte tilgængelige ved at gennemse onlinedrevet med Windows Explorer eller Internet Explorer. Hvis du åbner dit sikkerhedskopieringsdrev ofte og har brug for, at filerne er tilgængelige, kan vi ikke anbefale brug af dette valg.

 

Flere oplysninger: vil åbne et pop opvindue, der indeholder yderligere oplysninger om denne mulighed.

 

 

 

bk_017.png

 

 


 

Krypter min sikkerhedskopi: Som standard bliver overførslen til vores sikkerhedskopieringsdrev krypteret for at give maksimal sikkerhed for de data, du sender til vores servere. Når du markerer dette valg, krypteres dataene på vores servere imidlertid med en adgangskode, som kun du har adgang til.

 

Når dette valg er aktiveret, er filerne ikke direkte tilgængelige ved gennemsyn af onlinedrevet med Windows Explorer eller Internet Explorer. Dette anbefales ikke, hvis du ofte åbner sin sikkerhedskopi og kun har brug for at hente nogle få filer efter at have gennemset dem på onlinedrevet med en browser.

 

Flere oplysninger: vil åbne et pop opvindue, der indeholder yderligere oplysninger om denne mulighed.

 

 

 

bk_018.png

 

 

ExclamationMarkIMPORTANT

 

Hvis du ved et uheld glemmer din adgangskode, mister du dine filer, da du ikke vil kunne hente dem.BullGuard-medarbejdere har ikke adgang til din private krypteringsadgangskode, hvilket betyder, at vi ikke kan nulstille den.

 

 


 

 

Gem flere versioner af mine filer: Når dette valg er aktiveret, kan du have flere sikkerhedskopier af samme fil på onlinedrevet.

 

Flere oplysninger: vil åbne et pop opvindue, der indeholder yderligere oplysninger om denne mulighed.

 

 

 

bk_019.png






00: 00: 00: 00
Dage Timer Minutter Sekunder
Close