Online Backup-drev

Åbning af onlinedrevet

Alle BullGuard-abonnementer indeholder et online sikkerhedskopieringsdrev. Du kan åbne onlinedrevet fra BullGuard-programmet ved at bruge knappen Onlinedrev i afsnittet Oversigt over backup fra Windows Explorer eller fra internetbrowsere (f.eks. Internet Explorer).

Når du arbejder på onlinedrevet, udfører du manuelt backup af alle filer uden hjælp fra backup-profiler. Krypterede, arkiverede og komprimerede filer kan ikke åbnes fra onlinedrevet. Til det anbefaler vi brug af gendannelsesvejledningen.

Brug af onlinedrevet

BK_Main

Åbn BullGuard, gå ind i sikkerhedskopieringsoversigten, og klik på knappen onlinedrev, eller åbn Min computer eller Windows Explorer, så vil du kunne se ikonet for onlinedrevet.

ExclamationMarkOpening My Computer

Du kan åbne Min computer fra Windows startknappen eller Windows Explorer

• enten ved at højreklikke på ikonet Min computer
  • eller vælge gennemse eller trykke på windowstasten + E på tastaturet.

For at sikkerhedskopiere filer direkte på onlinedrevet kan du bruge træk og slip-funktionen eller kopier-sæt ind. Der vises et pop op-vindue, der fortæller om forløbet af sikkerhedskopieringen.

Filerne gendannes enten ved at bruge træk og slip fra sikkerhedskopieringsdrevet til en destination på din computer eller bruge kopier-sæt indfunktionen til at flytte filerne fra drevet.