PC Tune Up

I dette afsnit kan du konfigurere Tune Up-funktioner efter:

• vælge de elementer, som modulet vil scanne efter
  • definere regelmæssige undersøgelser på computeren

Diskplads: lader dig vælge de elementer, som kan fylde dyrebar diskplads, som BullGuard skal scanne efter.

Midlertidige internetfiler: Når dette er aktiveret, vil BullGuard kontrollere, hvor meget plads midlertidige internetfiler bruger på computeren. Placeringen af denne mappe afgøres af Windows-indstillingerne.

Midlertidige Windows-filer: Når dette er aktiveret, vil BullGuard kontrollere, hvor meget plads midlertidige Windows-filer bruger på computeren. Placeringen af denne mappe afgøres også af Windows-indstillingerne.

Deaktiver Dvale: Hvis du ikke benytter dvale funktionen er det muligt at slå denne fra for at frigøre en stor mænge plads på harddisken. Dvale funktionen kan slås til igen efterfølgende sådan her:

- gå til Start > Alle programmer > Tilbehør
- højreklik på "Kommando prompt" og vælg "Kør som administrator"
- tast denne kommando uden anførelses tegn: "powercfg-h" og tryk Enter.

Fjern Service Pack backup filer: Efter installation af nyere servicepakke, vil Windows gemme en backup af de erstattede filer under installationen. Dette tillader brugeren at vende tilbage til en gammel windows servicepakke efter installationen hvis nødvendigt. Fjernelse af Service Pack backup filerne vil frigøre plads på harddisken, men vil også udelukke evt. gendannelse til en ældre windows servicepakke.

Registreringsdatabase: Sætter dig i stand til at vælge, hvilke registreringsdatabaseelementer, som BullGuard vil scanne for at optimere Windows-registreringsdatabasen.

Startprogrammer: Lader dig vælge, om BullGuard skal kontrollere de programmer, der er angivet til at køre ved start af Windows.

Valgfrie tjenester: Lader dig slå flere valgfrie Windows tjenester fra - Dette vil bevirke at din maskine vil starte og køre hurtigere. Dog kan enkelte programmer og windows funktioner kræve at nogle af disse tjenester kører på maskinen - deaktiver dem kun hvis du er sikker på at de ikke bliver benyttet.