Oversigt over PC Tune Up

Hovedafsnittet i PC Tune Up-modulet sætter dig i stand til at åbne modulets hovedfunktioner.

Kør PC Tune Up: Vil begynde en generel undersøgelse af computeren, hvor den ser efter programstumper eller midlertidige filer, der kan sænke ydelsen.

Optimer emner: Viser en liste med de problemer, der blev fundet under den seneste scanning, og sætter dig i stand til at få BullGuard til at løse dem.

Optimer Startstyring: Viser en liste med de programmer, der skal startes ved computerstart, så du kan deaktivere unødvendige programmer, der kunne gøre din computer langsommere.

INDSTILLINGER knappen i værktøjslinien: Åbner afsnittet , hvor du kan vælge de elementer, modulet skal scanne efter, og indstille en plan til regelmæssige undersøgelser af computeren.

Introduktion af PC Tune Up

PC Tune Up er en velkommen tilføjelse til BullGuard Internet Security-suiten, der vil hjælpe dig med at holde computeren i rigtig god stand. Modulet vil scanne computersystemet og finde alt, der får det til at køre langsommere, f.eks. overflødige programmer, ødelagte data eller ikke nok plads på harddisken. Når resultaterne er tilgængelige, vil BullGuards PC Tune Up enten rette problemet eller anbefale det, du skal gøre for at optimere computeren og få den til at køre hurtigere.

Hvorfor er der brug for PC Tune Up?

BullGuard PC Tune Up er en kontinuerlig automatisk tjeneste, der undersøger computeren, så den bliver hurtigere, mere pålidelig og mere effektiv. Der er flere ting, som sænker farten over tid:

• Midlertidige internetfiler, der er overført, når du surfer på nettet
  • Midlertidige Windows-filer, er oprettes ved programinstallation eller af kørende programmer
  • Ubrugte eller brudte Windows-registreringsdata, som er registreringsdatabasenøgler, der ikke længere er bundet til programmer eller drivere fra computeren
  • Unødvendige startprogrammer, der bare øger computerens starttid.

Tune Up-modulet vil hjælpe dig med at finde disse elementer, der sænker farten på computeren, og rette dem, så systemet kører med fuld hastighed.