English | Dansk | Deutsch

Hvordan du fjerner Stoned.Angelina

TRUSLENS NAVN
Stoned.Angelina

13/9-2007 Opdatering: BullGuard har udviklet et værktøj, som automatisk fjerner Stoned.Angelina fra inficerede systemer efter virussen bliver fundet.

RENSNINGS-INSTRUKTIONER TIL MEDION KUNDER
Der er blevet konstateret fund af Stoned.Angelina på en række Medion computere, med produktions-ID MD96290,

installeret med Windows Vista x86 Home Premium Edition.

Hvis du har en sådan computer, og den er inficeret med Stoned.Angelina, kan du benytte dig af nedenstående

værktøj til at fjerne virusen:

Automatisk rensning til Medion-computere, produktions-ID MD96290

Sådan bruger du Medion-værktøjet:

1) Download værktøjet og gem det på din computer.

2) Højre-klik på værktøjet og vælg ”Kør som administrator”.

3) Vælg din harddisk fra listen og click ”Repair MBR”.

VIGTIGT: Brug IKKE dette værktøj hvis du ikke har den ovenstående specificerede Medion computer! Værktøjet vil kun

virke efter hensigten på denne produktion, og kan medføre alvorlig skade på andre computere.

GENERELLE RENSNINGS-INSTRUKTIONER

For at fjerne denne virus har du brug for din Vista DVD. Udskriv venligst denne instruktion før du fortsætter.

1. Indsæt Vista DVD'en i dit DVD-drev.

2. Når Vista starter op, tryk venligst på F9-tasten for at komme ind i boot menuen.

3. Brug piletasterne til at vælge Boot fra CD og tryk på Entertasten, herefter tryk på en vilkårlig tast for at

genstarte Windows.

4. Efter genstarten, vælg dine sprogindstillinger og klik på Næste, vælg herefter Reparer din computer.

5. I det næste vindue klik på Næste og vælg herefter Kommando prompt.

6. Indtast "bootrec  /fixmbr" og tryk på Entertasten.

7. Genstart din computer.

BESKRIVELSE

Stoned.Angelina er en lav-risiko boot virus som inficerer MBR (Master Boot Record) på harddiske.

Dette er en meget gammel virus. Bortset fra dets evne til at sprede sig fra computer til computer, så gør

den ingen skade på det system den inficerer.

Den mest almindelige spredningsmetode er ved at boote fra en inficeret floppydisk som ikke er blevet skannet

før brug. Angelina har ingen nævneværdige egenskaber. Den eksisterer kun for at sprede sig selv.

Forfatter:
BullGuard Teamet