BullGuard
Close
00: 00: 00: 00
Days Hours Minutes Seconds
Close
 HomeLog InRegisterCommunity CalendarSearch the ForumView The Member ListHelp
Ransom virus
   
BullGuard Antivirus Forum > Virus Removal > Removal Help > Ransom virus  
Forum Quick Jump
 
New Topic Post reply to : Ransom virus Printable version of : Ransom virus
[ << Previous Thread | Next Thread >> ]

TomJVV
New Member


Date Joined Mar 2010
Total Posts : 20
 
   Posted 12/6/2013 1:16 AM (GMT +3)    Quote: Ransom virusAlert an admin about: Ransom virus
IBM Lenovo laptop with XP running; 
Avast running.  Malwarebytes installed and updated.
 
I have virus that very quickly turns my screen white with only a message to connect to the internet.  (the first time it appeared, I got the "Official Government" screen.)
I disabled my modem as soon as this appeared.
I tried CTRL/ALT/DEL, ALT/TAB, ALT F4 to no avail.
Mouse pointer is present.  No menus.  No right click function.
 
I tried to restart in safe mode and the same thing happens.
I tried to restart as administrator and the same thing happens.
I tried to select/click on several items to stave it off and was able to get Avast up once.
I ran a boot time scan set to "delete all" which completed. 
It was my intention to run it twice but when I restarted it was back,  maybe even quicker.  I can't seem to get into anything now.
 
Can I make a bootable DVD and load a boot time scanner?
Can I run something from c:\ ?
 
Thanks in advance
TomJV
Back to Top
 

TomJVV
New Member


Date Joined Mar 2010
Total Posts : 20
 
   Posted 12/8/2013 6:44 PM (GMT +3)    Quote: Ransom virusAlert an admin about: Ransom virus
After many attempts, I was able (somehow) to get logged in. I ran Malwarebytes and before restarting I sceduled a boot scan with Avast. Frankly, I'm not sure if I got it with the Avast boot scan or MBam, but eventually I seemed to get it. After running MBam twice, the virus was immediately back. I logged back in, ran MB and noted the names of the files. I then restarted with command prompt and deleted the files manually. After this I was able to really get in and clean up. Another run and MBam got the registry cleaned and Avast came up clean.

I ran CCleaner and TDSKiller. The system seems clear now. I'm still in Safe Mode.
What should I do now?
TomJV
Back to Top
 
New Topic Post reply to : Ransom virus Printable version of : Ransom virus
 
Forum Information
Currently it is Wednesday, April 23, 2014 10:45 PM (GMT +3)
There are a total of 60,372 posts in 13,275 threads.
In the last 3 days there were 3 new threads and 8 reply posts. View Active Threads
Who's Online
This forum has 35782 registered members. Please welcome our newest member, g4naass.
1 Guest(s), 0 Registered Member(s) are currently online.  Details
5 Latest Threads
Internet connection intermittent (13)4/23/2014 6:14:10 PM (wafu)
Safe Results while surfing no longer show (16)4/23/2014 5:38:33 PM (Andreea-Luciana Ostache)
Slowed internet browsing (3)4/23/2014 5:26:48 PM (Andreea-Luciana Ostache)
Computer unresponsive. (Registry Issues / Crs.exe failed) PLEASE HELP! (0)4/23/2014 2:25:17 AM (Pkmans)
Bullguard not shutting off Windows Firewall (1)4/22/2014 9:06:45 PM (Andreea-Luciana Ostache)