Missing BullGuard Safe Browsing after Firefox update

Posted 7/28/2012 8:04 AM
#94213
User avatar

Dickens Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 261
BullGuard Safe Browsing disappeared after having updated to Firefox 14.0.1. As usual it returned after a couple of days. <br/> <br/>BullGuard Safe Browsing has now disappeared again. <br/> <br/>My BullGuard Settings show it to be enabled. <br/> <br/>This isssue affects both my deaktop and laptop. <br/> <br/>Any ideas? <br/> <br/>This seems to be an intermittant fault - it's back on now.
Posted 7/28/2012 2:07 PM
#94214
User avatar

stanleywan Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 35
Why not update to Firefox 15.0 Beta 2 ?
Posted 7/28/2012 4:25 PM
#94215
User avatar

Dickens Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 261
Are you using it and does BullGuard Safe Browsing work with Firefox 15.0 Beta?
Posted 7/29/2012 3:58 AM
#94216
User avatar

stanleywan Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 35
Nope. FF is not my cup of tea. I use ie9 most of the time. But I still got an installed FF old version 13.0.1. for comparing purpose. <br/> <br/>I can't tell how FF 15.0 Beta reacted with BG, no info to provide.
Posted 7/29/2012 4:53 AM
#94217
User avatar

stanleywan Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 35
I upgraded my FF to 14.0.1 and found that google search safe browsing green tick sign was gone. <br/> <br/>Yahoo search safe browsing is ok, green tick was there. <br/> <br/>Any idea ?
Posted 7/29/2012 7:30 AM
#94218
User avatar

Dickens Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 261
So your reply wasn't much help then?
Posted 7/29/2012 7:40 AM
#94219
User avatar

stanleywan Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 35
Yeah, no much at all. <br/> <br/>We need the technical people to reply.
Posted 7/29/2012 8:56 AM
#94220
User avatar

Dickens Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 261
Technical Support very helpful - thank you Iulia! <br/> <br/>When logged into a Google account the search results are already secured through a https connection. <br/> <br/>BullGuard Safe Browsing does not work on https but will work on a http connection. <br/> <br/>I am still not sure how I managed to change my settings but for me the issue has been solved.
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Saturday, December 10, 2016, 3:43 PM (GMT +1)
There are a total of 61,164 posts in 13,450 threads.
In the last 3 days there were 1 new threads and 4 reply posts.

Who's online

This forum has 37,970 registered members. Please welcome our newest member, MJD.
There are currently no users on-line.