BullGuard
 HomeLog InRegisterCommunity CalendarSearch the ForumView The Member ListHelp
My computer started running slow AFTER I installed bullguard
   
BullGuard Antivirus Forum > BullGuard zone > BullGuard Trial users > My computer started running slow AFTER I installed bullguard  
Forum Quick Jump
 
New Topic Post reply to : My computer started running slow AFTER I installed bullguard Printable version of : My computer started running slow AFTER I installed bullguard
[ << Previous Thread | Next Thread >> ]

tash_jean
New Member


Date Joined May 2014
Total Posts : 1
 
   Posted 5/23/2014 6:22 AM (GMT +2)    Quote: My computer started running slow AFTER I installed bullguardAlert an admin about: My computer started running slow AFTER I installed bullguard
I had a security antivirus installed, but my trial was coming to an end. I purchased and installed bullguard and now I am having SO many issues with the computer running slow. I want my money back!
Back to Top
 

Andreea-Luciana Ostache
Forum Moderator




Date Joined Aug 2010
Total Posts : 549
 
   Posted 5/23/2014 10:30 AM (GMT +2)    Quote: My computer started running slow AFTER I installed bullguardAlert an admin about: My computer started running slow AFTER I installed bullguard
Hello and welcome to our forum.

Please allow me to inform you that BullGuard has a 30 day money back guarantee, for any purchase made on our site. Refunding your order is not an issue.

However, having these issues means that your computer could be infected, it could be damaged or could have other conflicting software. Since we offer free support for our users, apart from the refund, I also recommend that you try our Live Chat and ask for assistance.

Cheers!


Andreea-Luciana Ostache
Senior Support Technician EN
support@bullguard.com
www.bullguard.com

Download the Free Trial version of BullGuard Internet Security 14

You have a BullGuard related problem? Post your question on these forums, contact Support or contact me on Twitter!

Back to Top
 
New Topic Post reply to : My computer started running slow AFTER I installed bullguard Printable version of : My computer started running slow AFTER I installed bullguard
 
Forum Information
Currently it is Thursday, October 30, 2014 4:29 PM (GMT +2)
There are a total of 60,720 posts in 13,339 threads.
In the last 3 days there were 7 new threads and 9 reply posts. View Active Threads
Who's Online
This forum has 36587 registered members. Please welcome our newest member, CarolHernandez.
4 Guest(s), 0 Registered Member(s) are currently online.  Details
5 Latest Threads
Bullguard dosent update to latest versions (18)10/30/2014 11:18:14 AM (NorthPole)
Syswow64 (13)10/30/2014 11:07:10 AM (missicbc)
Problems with Windows Live Mail & BG (11)10/30/2014 11:06:37 AM (missicbc)
Virus Removal (8)10/30/2014 11:05:15 AM (missicbc)
Cheap Kitchens in Cardiff (0)10/30/2014 3:30:07 AM (gaecuqqq)