Bullguard crash Windows Live Mail

Posted 10/26/2010 11:04 AM
#89718
User avatar

bahlroguk Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 4
Hi
Have been sucessfully running Bullguard on Win7 for about 3 weeks with Live Mail. Last week Live Mail was updated to the 2011 version. This is where the problems started, Live Mail would not start. Eventually after turning different things off narrowed it down to the Spamfilter, if this is enabled whilst WLM is open WLM will close with the "serious problem" dialogue. Have searched for a solution and have discussed this with Bullguard support at length, uninstalling WLM, Bullguard rebooting etc. Even running WLM in compatibility mode. I haven't found anyone else with this error and supports only answer now after providing a 62M stack dump is to login remotely which I am on overly keen on. Am currently running with Spamfilter disabled and WLM 2011. Just wondering if there are any other suggestions or possible solutions. Have even managed to get the previous version of WLM installed which works fine.
Posted 10/26/2010 11:56 AM
#89720
User avatar

NorthPole Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 144
Well, that seems another good reason to keep away from WLM 2011! I'd already heard that it has no spell-checker, does not support stationery, and requires the old WLM to be uninstalled with possible loss of stored emails. But of course it will be necessary for the BullGuard spamfilter to work with it, as many WLM users will have already updated.
Posted 10/27/2010 5:35 AM
#89722
User avatar

Alin Vlad Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 389
Hey guys,

This a known issue, but a fix was already released last week. Please make sure that your BullGuard application is up to date. If the issue persists, i will advice you to upgrade to BullGuard 10 and get back to us with the result.
Alin Vlad
Community Manager
[url]support@bullguard.com[/url]
www.bullguard.com

Download Free Trial version of BullGuard

You have a BullGuard related problem? Post your question on these forums, contact Support or contact me on Twitter!
Posted 10/27/2010 11:03 AM
#89725
User avatar

bahlroguk Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 4
I am running Bullguard 10 and I still have the same issue with Bullguard Spamfilter and Live Mail 2011. This was one of the early suggestions from support.
Posted 10/27/2010 11:41 AM
#89726
User avatar

Alin Vlad Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 389
Can you tell me the ticket number of your interactions with the Support Team, to check all the details?
Alin Vlad
Community Manager
[url]support@bullguard.com[/url]
www.bullguard.com

Download Free Trial version of BullGuard

You have a BullGuard related problem? Post your question on these forums, contact Support or contact me on Twitter!
Posted 10/27/2010 3:59 PM
#89731
User avatar

bahlroguk Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 4
Alin
Thanks for the reply, the ticket number is #TMX-12433-873. The final post requested contact via Bullguard live chat and connecting remotely to my machine, which I am reluctant to permit.
Many thanks
Posted 10/27/2010 6:36 PM
#89732
User avatar

Alin Vlad Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 389
I have forwarded the information sent to our Technical Department. They will analyze your case and get back to you as soon as possible.

In the meantime, please can you reconfirm that you have checked the "Run this program as an administrator" as well when you made the compatibility mode tweak?
Alin Vlad
Community Manager
[url]support@bullguard.com[/url]
www.bullguard.com

Download Free Trial version of BullGuard

You have a BullGuard related problem? Post your question on these forums, contact Support or contact me on Twitter!
Posted 10/27/2010 7:00 PM
#89733
User avatar

bahlroguk Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 4
Yes, ran program as XP SP3 compatibility mode and run as admin for all users, made no difference at all.
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Thursday, December 8, 2016, 5:02 AM (GMT +1)
There are a total of 61,161 posts in 13,450 threads.
In the last 3 days there were 1 new threads and 1 reply posts.

Who's online

This forum has 37,968 registered members. Please welcome our newest member, Crawlerz.
There are currently no users on-line.