BullGuard
 HomeLog InRegisterCommunity CalendarSearch the ForumView The Member ListHelp
BullGuard startup?
   
BullGuard Antivirus Forum > BullGuard zone > BullGuard Customers > BullGuard startup?  
Forum Quick Jump
 
New Topic Post reply to : BullGuard startup? Printable version of : BullGuard startup?
[ << Previous Thread | Next Thread >> ]

ttomm46
New Member


Date Joined Apr 2012
Total Posts : 10
 
   Posted 4/17/2012 8:48 PM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
I have win7, 64 bit, even though i have bull guard set to start with Windows start up it doesn't..Help please?
tom idea
Back to Top
 

Dickens
Trusted Member


Date Joined Mar 2005
Total Posts : 303
 
   Posted 4/17/2012 10:39 PM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
You may have done this already but if not:
Click: Start
In: Search programs and files type: msconfig
Click: msconfig.exe
Then click the tab: Startup.
The BullGuard check box should be ticked - if not, tick it and all should be OK.

If that still does not work it may be worth reinstalling BullGuard.
Back to Top
 

ttomm46
New Member


Date Joined Apr 2012
Total Posts : 10
 
   Posted 4/17/2012 10:58 PM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
I did mscofig and tech support just finished a session..thought it was fixed..same thing though..i'll reinstall
tom
Back to Top
 

Dickens
Trusted Member


Date Joined Mar 2005
Total Posts : 303
 
   Posted 4/18/2012 12:14 AM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
Just one thought - I expect tech support asked already; you aren't trying to run two real time antivirus programs at the same time?

Hope the reinstall works!
Back to Top
 

ttomm46
New Member


Date Joined Apr 2012
Total Posts : 10
 
   Posted 4/18/2012 2:04 AM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
I reinstalled win 7..that fixed it
Back to Top
 

Dickens
Trusted Member


Date Joined Mar 2005
Total Posts : 303
 
   Posted 4/18/2012 9:59 AM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
Good to hear all working well now - did you do a complete reinstall of Windows 7 or just BullGuard?
:-)

Post Edited (Dickens) : 18-04-2012 07:16:39 GMT

Back to Top
 

J Moore
New Member


Date Joined Mar 2010
Total Posts : 26
 
   Posted 4/18/2012 10:42 AM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
Hi,

I too am running Windows 7, 64 bit. Over the last couple of weeks I've noticed that Bullguard 12 isn't reliably starting during power on (I have enabled auto login, I'm the only user of this laptop).

When this occurs, I can usually tell, because although my wireless LAN connects with my router, I do not have internet access. At first I thought it was my router giving me grief, but other laptops connect without problems.

Bullguard is my only antivirus program ,and windows firewall is turned off (both for home and public networks, although my router network is classed as a "home" network).

Interestingly, the connection is partially there, because skype will connect. But the internet connection taskbar icon usually says no internet, or sometimes it believes to have internet connection for a minute or two before reporting no connection. Either way, I can't connect via a web browser to any site.

But when I start Bullguard manually, I can then connect to the internet. I know Bullguard hasn't started, because the taskbar icon isn't present. Maybe it is partially starting, but the icon isn't present either way.

I've not made any changes to my laptop, apart from letting Windows update install a few updates (there have been quite a few over the last few weeks).

I'd rather not re-install Bullgaurd, as I have it set up nicely with auto triggered scans and the like (I've not changed Bullgaurd for over 6 months, so I'm sure I've not broken it !).

Is there any other in depth debug here that I could look at ?
Back to Top
 

NorthPole
Junior Member


Date Joined Mar 2010
Total Posts : 91
 
   Posted 4/18/2012 11:06 PM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
Same thing happened to me today - also running Windows 7 x64 Home Premium in similar circumstances to J Moore. The taskbar icon briefly appeared on startup, then disappeared again. This has only happened since the recent upgrade to BullGuard IS 12.0.218.
Back to Top
 

bwf1409
New Member


Date Joined Oct 2011
Total Posts : 22
 
   Posted 4/20/2012 8:49 AM (GMT +3)    Quote: BullGuard startup?Alert an admin about: BullGuard startup?
I noticed the same a couple of times - also Win 7 x64 Home - BIS did not start up with Windows. The problem is in version 12.0.218, but it seems to work OK now, at least the last 2 days.
Back to Top
 
New Topic Post reply to : BullGuard startup? Printable version of : BullGuard startup?
 
Forum Information
Currently it is Wednesday, September 17, 2014 4:33 PM (GMT +3)
There are a total of 60,605 posts in 13,317 threads.
In the last 3 days there were 1 new threads and 11 reply posts. View Active Threads
Who's Online
This forum has 36364 registered members. Please welcome our newest member, BrownJean.
3 Guest(s), 0 Registered Member(s) are currently online.  Details
5 Latest Threads
Bullguard Backup: 3 GB of files are "missing" but freespace calcuation seems to think they (8)9/17/2014 12:44:35 PM (Robert Mateescu)
This Connection is Untrusted (7)9/17/2014 12:02:41 PM (Robert Mateescu)
Unable to access Hotmail or other email providers (0)9/16/2014 2:20:27 PM (Robert Mateescu)
Bullguard 2014 Firewall and high DPC latency (19)9/16/2014 5:21:49 AM (klimek69)
Slow Performance Since Installing Bullguard (3)9/15/2014 12:41:35 PM (Robert Mateescu)