Updates problem

Posted 1/15/2013 1:15 PM
#94979
User avatar

charter Valued member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 26
When ever I first boot up my computer I do a manual Bullguard update.
Everything goes well downloading the updates. When it gets to the part, Implementing Updates it goes up to 80% then it stops there for nearly 2 minutes before it completes.



Also when it does an automatic update which I have set for every 2 hours, I cannot do anything on the computer until it is completely updated.

Can anyone please tell me why these problems happen and how to remedy them?



I have just reinstalled Bullguard and it still does the same. Version 13.0.255



All help much appreciated
Posted 1/15/2013 8:42 PM
#94980
User avatar

Dickens Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 262
I am not sure what's going on here. By default your updates should download and be installed in the background without you knowing it.

I suggest you do a Live Chat with BullGuard Technical Support.

Maybe they can have a look at your computer to see what is amiss.

Please let the Forum know how you get on.
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Friday, April 28, 2017, 11:44 PM (GMT +2)
There are a total of 61,198 posts in 13,463 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 5 reply posts.

Who's online

This forum has 38,021 registered members. Please welcome our newest member, kevint89.
There are currently no users on-line.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse, we are assuming that you have no objection in accepting cookies. You can change your cookie settings at any time.