It's Cyber Monday - fantastic 70% discount

Buy Now

Limited time offer:

03

Days

/

00

Hrs

/

04

Min

/

04

Sec

Bullguard 8.7 does not auto-start when Windows 7 Boots

Posted 11/19/2010 5:28 PM
#90062
User avatar

piroi002 Member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 1
About a week ago I had a virus and after I scanned the computer with Bullguard 8.7 and cleaned the computer, everytime I switch on the computer and Windows 7 boots up, the Bullguard Anti Virus Programme does not Auto Start at Start Up. I have to start the programme manually.

What can I do to solve the problem?

Regards

Ivan Pirotta
Posted 12/7/2010 2:51 PM
#90385
User avatar

Tavi Advanced member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 164
Hello Ivan,

You should be able to see if the settings are correct in the BullGuard application, Main section > Settings tab. I would also recommend you upgrade to the latest BullGuard version as you can see here.
Cheers,


Octavian Arvunescu
Senior Support Technician

Please read the forum rules before posting

Try BullGuard here
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Sunday, December 4, 2016, 11:26 AM (GMT +1)
There are a total of 61,160 posts in 13,449 threads.
In the last 3 days there were 3 new threads and 4 reply posts.

Who's online

This forum has 37,968 registered members. Please welcome our newest member, Old shape.
There are currently no users on-line.