Problem with the internet explorer, is it caused by the virus? Heeelp!

Posted 3/8/2007 1:45 AM
#44221
User avatar

Ellena Valued member

Date Joined Nov 2016
Total Posts: 12
Hi Everybody,

I have a problem with 'my internet'.

I use "Internet Explorer 6.0" as the browser.

For about last 2 months, if i connected to some website that i have ever visited, it's not uptodate anymore.

It's uptodate only every 1 week.. :(



I had erased the "Temporary Internet Files" folder, "Cookies" folder, "History" folder.

I had scanned but it didn't report that my computer infected by the virus (my Norton Antivirus updated at least every 1 week)

I had scanned by the uptodated software anti spyware but it didn't change anything.

I have resetted the internet explorer to default settings but it doesn't work.

Uuuugh!!



Friends, what's wrong with my computer ?

What should I do?

Is it caused by the spyware or virus??

Please help me.



Regards,

Ellen.
  • Unread posts or replies
  • No unread posts or replies
  • Unread Posts (Read Only Forum)
  • No Unread Posts (Read Only Forum)

Forum Information

Currently it is Friday, April 28, 2017, 10:23 AM (GMT +2)
There are a total of 61,194 posts in 13,463 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 1 reply posts.

Who's online

This forum has 38,022 registered members. Please welcome our newest member, kevint89.
There are currently no users on-line.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. By continuing to browse, we are assuming that you have no objection in accepting cookies. You can change your cookie settings at any time.