BullGuard Help

Beginnen > BullGuard installeren > Installatie

Stapsgewijze installatiehandleiding voor BullGuard

 


Windows beveiligingswaarschuwing

Als u de BullGuard Downloadertool of de BullGuard Installer uitvoert, kan er een beveiligingswaarschuwing van Windows verschijnen. Bij een waarschuwing van Windows Vista/7 UAC (gebruikersaccountbeheer) klikt u op de knop Ja.

Windows Vista/7 Gebruikersaccountbeheer pop-up

BullGuard installeren

Stap 1

Het eerste venster is het welkomstscherm. Hier wordt u aangeraden om alle niet-opgeslagen documenten op te slaan, omdat bij sommige stappen in het installatieproces de computer opnieuw opgestart moet worden. Klik op Volgende om verder te gaan.

Voordat u de applicatie installeert, dient u akkoord te gaan met de EULA (End User Licence Agreement) waarin de rechten en verantwoordelijkheden van zowel de gebruiker als BullGuard Ltd. worden gepresenteerd. Om BullGuard op de standaardlocatie op te slaan, hoeft u alleen maar op Volgende te klikken om het installatieproces te starten.

 Aanpassen

Klik op de knop Aanpassen om de locatie te kiezen waar BullGuard wordt geïnstalleerd. De standaardlocatie is onder de Programmabestanden van Windows. Om dit te wijzigen kunt u een andere locatie invullen of op Bladeren klikken om een nieuwe locatie aan te geven. Klik op de knop Installeren om verder te gaan.

Stap 2

Nadat u op de knop Installeren hebt geklikt, wordt een nieuw venster geopend waarin een voortgangsbalk wordt getoond. Wacht tot de installatie is voltooid en sluit het venster niet zolang BullGuard bezig is met de installatie. Zodra de voortgangsbalk op 100% staat, verschijnt er een nieuw scherm.

Stap 3

Zodra de installatie is voltooid, kunt u BullGuard Antivirus gaan gebruiken en een account aanmaken of inloggen met uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord.

 

 Uw computer opnieuw opstarten

Als u BullGuard start voordat u uw computer opnieuw hebt opgestart, ontstaan er opstartfouten en kunnen BullGuard-bestanden beschadigd raken.

Vergeet niet om alle geopende documenten op te slaan voordat u de computer opnieuw opstart, om te voorkomen dat u niet-opgeslagen informatie verliest.