Komme i gang > Installere BullGuard > Installere

Windows sikkerhetsadvarsel

Når du starter BullGuards nedlastningsverktøy eller BullGuard-installeringsprogrammet, kan det dukke opp en sikkerhetsadvarsel fra Windows. For Windows Vista/7 UAC-advarsel, klikk på Ja-knappen.

Windows Vista/7 UAC-melding

Installere BullGuard

Steg 1

Det første vinduet som vises er velkomstbildet. Det råder deg til å lagre alle dokumenter ettersom installeringsprosessen kan kreve at du starter datamaskinen på nytt. Klikk Neste for å fortsette.

Før du fortsetter med installeringen må du godkjenne EULA (sluttbrukerlisensen) som omfatter rettighetene og ansvaret hos både sluttbruker og BullGuard Ltd. For å installere BullGuard på standardplassen, klikk Neste for å starte installeringen.

Tilpasset

Klikk på Tilpass-knappen for å velge et annet sted for plasseringen av BullGuard-programmet. Standardplassen er i Windows Program-mappe. For å endre dette, skriv inn en annen plassering, eller klikk "Bla" for å peke til det nye stedet. Klikk på "Installer"-knappen for å fortsette.

Steg 2

Etter at du har trykket på Installer knappen, vises et nytt bilde med en fremgangsstolpe. La installeringen bli helt ferdig og ikke steng vinduer mens BullGuard installeres. Så snart fremgangsstolpen har nådd 100 %, vises et nytt bilde.

Steg 3

Straks installeringen er ferdig kan du begynne å bruke BullGuard Antivirus, og enten skape en konto eller logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Start datamaskinen på nytt

Hvis du starter BullGuard-programmet før datamaskinen har startet på nytt, kan du oppleve oppstartsfeil som kan lede til ødelagte BullGuard-filer.