BullGuard-hjelp

Hovedmodul > Din konto

Aktiver, administrer, bytt og oppgrader BullGuard-kontoer.

BullGuard Internet Security er et abonnementsbasert system. Du må opprette en konto og logge inn for å kunne bruke programmet.


Alle kontoer ligger i våre databasert som BullGuard kobles til for å lese abonnementsdetaljer. Avhengig av abonnementstypen får du tilgang til alle BullGuard-modulene, eller kun spesifikke moduler som spamfilter eller sikkerhetskopiering.

Via kategorien Konto i Hjembildet kan du håndtere ditt BullGuard-abonnement direkte og gjøre endringer så som skifte bruker, oppgradere abonnementet, fornye abonnementet eller utvide abonnementstiden ved å legge inn en lisensnøkkel.

Ditt abonnementsbrukernavn for BullGuard er e-postadressen som vises i Endre bruker-delen.

Din BullGuard-konto

Bytt bruker

Brukeren som er logget inn vises i Bytt bruker-delen i Hovedskjermen. Klikk på Endre bruker-knappen for å se innloggingsbildet hvor du skriver inn detaljene. Ved endring eller nullstilling av passord er det nødvendig å logge inn på nytt.

 Registreringsprosessen

Merk at registreringsprosessen bare er aktuell den første gangen du installerer BullGuard på datamaskinen. Hvis en annen versjon har vært installert tidligere, er dette alternativet inaktivt.

Alle BullGuard Internet Security-kontoer kan brukes på inntil tre datamaskiner samtidig. Du må oppgradere abonnementet ditt hvis du ønsker å beskytte flere enn tre datamaskiner med samme konto.

Alle BullGuard-kontoer er beskyttet med brukernavn og passord som du blir bedt om å opprette når du registrer deg første gangen. Brukernavnet skal være en gyldig e-postadresse som alle BullGuard-relaterte e-postmeldinger (inkludert betalingsbekreftelse eller nytt passord) sendes til.

Beskytt sikkerhetsinnstillinger med passord: Gir BullGuard mulighet til å begrense tilgang til noen områder og be om brukerens passord når en person forsøker å få tilgang til disse områdene:

- Innstillinger for antivirus, spamfilter og hjembildet er passordbeskyttet

- Deaktivering av moduler krever passordbekreftelse

-Lukking av BullGuard fra oppgavelinjeikonet (høyreklikk og velg Avslutt) krever passordbekreftelse.

Når du prøver å åpne en av funksjonene nevnt ovenfor, vil BullGuard be om passordet en gang og du vil ikke bli spurt om passord igjen, innenfor en bestemt periode. Når "ingen passord"-perioden utløper, vil du igjen bli spurt om passord. Lukking og omstart av BullGuard vil også tilbakestille låsetid for passord.

Du kan aktivere eller deaktivere dette alternativet når du først logger inn i /registrerer en konto, eller senere Status og innstillinger fra Hjembildet.

 

Med Konto kan du velge om du vil at BullGuard skal logge inn automatisk ved neste oppstart ved å bruke registrerte kontodetaljer (alternativet Automatisk innlogging) og sette opp deres proxyserver hvis nødvendig (Jeg bruker en proxyserver).

Vis personvernerklæring Informerer deg om håndteringen av personlig informasjon og viser at BullGuard overholder dagens standard i forbindelse med lov om personlig informasjon.



Nullstilling av passord

En annen grunn til at du bør bruke en gyldig e-postadresse er hvis du behøver et nytt passord. Passordet vil da bli sendt automatisk til den e-postadressen du registrerte deg med. Du må gjennomføre prosedyren for nullstilling av passord da vår supportgruppe ikke har tilgang til passordene.

Veiviser for nullstilling av passord

Steg 1

Klikk på Nullstill passord-knappen. Det vil åpne BullGuards side for nullstilling av passord. Du må skrive ned og bekrefte e-postadressen du har brukt til din BullGuard-konto. Du må skrive inn koden du ser på bildet for å forhindre at ondsinnede programmer forstyrrer gjenoppretting av passord. Du må skrive inn tegnene nøyaktig slik de vises på bildet.

 

Steg 2

Etter at du har klikket på Send vil du få en bekreftelsesmelding som sier at en ny e-post er sendt til deg.

 

Steg 3

E-postmeldingen inneholder en lenke som du må trykke på for å opprette nytt passord. BullGuard bruker denne metoden for å sikre at det kun er eieren av e-postadressen (og BullGuard-kontoen) som får muligheten til å opprette nytt passord. Selv om BullGuard-brukernavnet ditt skulle falle i feil hender, er det bare eieren av e-postkontoen som kan opprette nytt passord. Klikk på LENKEN i e-postmeldingen for å opprette et nytt passord. E-postadressen som du skrev vises i TIL:-feltet i e-postmeldingen,

 

Steg 4

Etter at du har klikket på lenken i e-postmeldingen, åpnes et nytt nettleservindu med skjemaet for å opprette passord. Fyll ut e-postadressen du bruker for din BullGuard-konto og velg nytt passord. Du må skrive inn passordet igjen for å bekrefte det og for å unngå stavefeil. Klikk på Send-knappen når du er ferdig.

 

Steg 5

Et nytt vindu vises når du klikker på Send og varsler deg om at prosessen er fullført.

Steg 6

Etter at du har opprettet nytt passord må du logge inn på din BullGuard-konto igjen. Klikk på "Endre bruker"-knappen Din BullGuard-konto og skriv inn det nye passordet.



Forny eller oppgrader

Disse alternativene gjør at du kan fornye et utløpt abonnement eller oppgradere abonnementstypen. Du vil bli videresendt til BullGuards nettbutikk når du klikker på en av disse knappene.

Ved bruk av fornyingsalternativet kan du velge mellom 1–3 år, med priser avhengig på abonnementstiden.

BullGuards nettbutikk vil vise deg eventuelle rabatter som er tilgjengelige for deg.