Support > Kontakt support

Supportveiviseren

BullGuard gir gratis support til alle brukere, både demo- og abonnementsbrukere. Supportgruppen kan nås via chat eller e-post, fra hjemmesiden eller fra programmet.

Kontakte support: e-post og chat

Steg 1

Klikk på Kontakt support-knappen nederst i både Hoved- og Supportdelen i BullGuards brukergrensesnitt. Det vil starte veiviseren for supportkontakt. Klikk Neste for å fortsette.

Steg 2

Velg om du vil sende en e-postmelding eller starte en chat-samtale. For å fortsette skal du skrive ned en kort beskrivelse av problemet du trenger hjelp med.

Etter å ha klikket Neste får du enten opp meldingseditoren eller chat-grensesnittet. Alle chat-samtaler besvares umiddelbart mens e-postmeldinger har 1 times svartid innenfor normal arbeidstid (CET tidssoner):

Engelsk team: 24/7; svartiden er 1 time.

Dansk team: 10.00 – 18.00 daglig; responstiden er 24 timer.

Tysk team: 5.00–21.00 daglig; svartid er 1 time i arbeidstiden og 24 timer utenfor arbeidstid.

Fransk team: 5.00–21.00 daglig; svartid er 1 time i arbeidstiden og 24 timer utenfor arbeidstid.

Spansk team: 5.00–21.00 daglig; svartid er 1 time i arbeidstiden og 24 timer utenfor arbeidstid.
Steg 3

Start en chat

Chat-alternativet betyr direkte kontakt med supportgruppen uten at du slipper å vente på e-postsvar eller sitte i telefonkø. Som med e-postsupporten er chat-funksjonen gratis for alle BullGuard-brukere og gir en direkteløsning for sikkerhetsrelaterte spørsmål eller problemer. Chat er vårt primære supportverktøy.

Send en fil: Gjør at du kan sende en fil fra datamaskinen til supportgruppen. Dermed slipper supportagenten å vente på å motta filen via e-post.

Send melding Sender teksten du har skrevet i tekstfeltet.

Avslutt chat: Avslutter samtalen med support. For alle samtaler med support vil du finne en logg i meldingssenteret i BullGuard-programmet.

Samtalen vil foregå på det språket som du har valgt å ha selve BullGuard-programmet på. Hvis en supportagent på ditt språk ikke er tilgjengelig (f.eks. utenfor arbeidstid) vil samtalen besvares av den engelske supportgruppen som er tilgjengelig hele døgnet.

Hvis du ikke har BullGuard installert, eller hvis du på andre måter er forhindret fra å starte programmet, kan du kontakte supportgruppen via nettsidene våre på http://www.bullguard.com/support/live-support.aspx

Fjernstyring

Fjernstyring: Med dette alternativet kan du be om direkte hjelp for å løse spesifikke problemer. Denne funksjonen gjør at du har BullGuards supportagent styre datamaskinen din i "Se-modus" eller "Fjernstyringsmodus".

Denne funksjonen er utvikler for å hjelpe deg med å løse vanskelige problemer som fjerning av ondsinnet kode eller feil i BullGuard-programmet ved at supportagenten arbeider direkte på din datamaskin. Det er en nyttig verktøy som gjør at vi kan løse problemet og utføre vanskelige oppgaver effektivt.

Steg 1

Fjernstyringen kan kun startes fra BullGuard chat-grensesnitt ved å klikke på "Fjernstyring"-knappen.

Steg 2

I det første steget kan supportagenten bare se hva som vises på skjermen din. Supportagenten på bekrefte tilkoblingen og vil sende en melding som vises på skjermen din. Klikk på Hvis du ikke har BullGuard installert, eller hvis du på andre måter er forhindret fra å starte programmet, kan du kontakte supportgruppen via nettsidene våre på-knappen for å godta fjernstyring på datamaskinen, eller Nei for å avbryte.

Ettersom du gir BullGuards supportagent tilgang til datamaskinen din bør du stenge dokumentet, bilder eller annet som kan inneholde personlig informasjon før du starter fjernstyringen.

Steg 3

Fjernstyring gjør at supportagenten overtar datamaskinen din. Fjernstyringen kan kun gjøres av BullGuards supportagenter.

Du må akseptere kontrolldelingen for at supportagenten skal få tilgang til maskinen. Du kan hele tiden overta kontrollen ved å trykke CTRL+ALT+F2, eller ved å klikke på "Overta kontroll"-knappen i chat-vinduet.

Send en e-post

Etter at du har gått gjennom supportveiviseren og valgt å sende en e-post, kommer du til meldingseditoren. Vi anbefaler å sende en e-post hvis du ikke krever svar med en gang, eller hvis du blir bedt om å sende filer til BullGuard support. Alle e-postmeldinger besvarer innen 1 time, med unntak av support for Danmark, Tyskland, Frankrike og Spania hvor svartiden er på 24 timer.

Alle samtaler lagres i Meldingssenteret i Support-delen hvor du kan se både sendte og mottatte meldinger og chat-samtaler.

Når du sender en e-post til BullGuard anbefaler vi at du fyller ut alle informasjonsfeltene. Det gjør at vi kan løse problemet ditt raskere.

Endre: Gir deg funksjonalitet som kopier, lim inn, velg alle eller slett.

Vedlegg: Åpner utforskeren slik at du kan velge de filene du vil sende med.

< og >-knapper: Fungerer som fram og tilbake-knapper og brukes til å navigere blant e-postmeldingene som har en lang historie og gjør det enklere å lese dem.

Emne: Det er veldig viktig å skrive relevant emne i e-postmeldingene slik at problemet eller spørsmålet kan håndteres korrekt og effektivt.

Vedlegg: Lister alle vedlagte filer. Ved å høyreklikke på vedlagt vil kan du enten legge til, fjerne eller åpne vedlegget.

Melding: Her skriver du selve meldingen til supportgruppen.

B, I, U-knapper: Er tekstformatsknapper for fet stil (Bold), kursiv (Italic) eller understreket (Underline).

Sende e-post Klikk på denne knappen for å sende e-postmeldingen til BullGuards supportgruppe. En kopi av meldingen lagres i Meldingssenteret i supportmodulen. Hvis du stenger meldingseditoren før du sender meldingen, blir du spurt om du ønsker å lagre meldingen som utkast.

Hvis du ikke har BullGuard installert, eller hvis du på andre måter er forhindret fra å starte programmet, kan du kontakte supportgruppen via nettsidene våre på http://www.bullguard.com/support/ask-us-a-question.aspx.