Komma igång > Installera BullGuard > Skapa BullGuard-konto

Registrera programmet

Du måste logga in med ett giltigt användarkonto för att kunna använda BullGuard Antivirus.

BullGuard fungerar som ett prenumerationsbaserat program och första gången du kör programmet kommer du att uppmanas att skapa ett konto. För att skapa ett konto behöver du en Internetanslutning.

Att skapa ett konto är enkelt och tar bara några minuter. Det enda du behöver göra är att starta BullGuard och välja användarnamn och lösenord. Programmet kommer att fungera så fort du har skapat kontot.

Att registrera ett konto är endast nödvändigt för de användare som inte har haft BullGuard installerat på sin dator tidigare. Om det finns en annan version av BullGuard installerad, kommer du inte att få frågan om att registrera ett konto utan det enda du behöver göra är att logga in på ditt befintliga konto.

Registrering av konto

I standardinställningen startar BullGuard när Windows startas. Första gången programmet startas kommer registreringsfönstret att visas.

I registreringsfönstret kan du välja att antingen registrera ett nytt konto eller att logga in på ett befintligt konto. Du kan också konfigurera en proxyserver om du använder en sådan till din Internetanslutning.

Nej, jag vill skapa ett nytt BullGuard-konto: Här kan du skapa ett nytt BullGuard-konto. Detta alternativ visas endast första gången efter att BullGuard har installerats på datorn. Om det har funnits en tidigare version installerad på datorn, visas inte detta alternativ.

Ja, jag har redan ett BullGuard-konto: Om du redan har ett BullGuard-konto behöver bara logga in. Detta alternativ finns i standardinställningen om någon tidigare version av BullGuard har varit installerad på datorn tidigare.

Använd ditt Bullguard-konto på andra datorer

Ett BullGuard Antivirus-konto kan bara användas på en dator. Användare som behöver skydda mer än tre datorer, måste uppgradera sitt abonnemang.

Ange din e-postadress: Alla BullGuard-konton skyddas med användarnamn och lösenord. Användaren måste ange användarnamn både när han/hon registrerar ett nytt konto och när han/hon loggar in med ett befintligt konto. Användarnamnet måste vara en giltig e-postadress dit alla BullGuards meddelanden (inkl. betalningsbekräftelser eller återställningar av lösenord) skickas.
Ditt lösenord: Du måste ange ett lösenord både när ett nytt konto skapas abonnemang och vid inloggning på ett befintligt konto. BullGuard kan skapa ett slumpvis framtaget lösenord som uppfyller kraven på ett bra lösenord (med t.ex. siffror och stora bokstäver). Notera att du måste komma ihåg det slumpvis framtagna lösenordet för att kunna logga in igen.

Glömt lösenord

Skulle du glömma lösenordet, kan du återställa det på https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. När du återställer lösenordet behöver du en giltig e-postadress som används som användarnamn, eftersom bekräftelsen på att lösenordet återställts och aktiveringslänkar skickas till den här e-postadressen.

Logga in automatiskt: Om automatisk inloggning är aktiverat kommer BullGuard att använda kontoinformationen (användarnamn och lösenord) från den senaste inloggningen. Då loggas föregående användare in automatiskt. Om denna funktion är inaktiverad, måste användaren logga in varje gång BullGuard startas.

Jag använder proxyanslutning:Detta alternativ gör att användaren kan konfigurera befintliga proxyinställningar vid inloggning till BullGuard.

Prenumerera på BullGuards nyhetsbrev: Välj om du om vill ha BullGuards nyhetsbrev. Nyhetsbrevet innehåller information om ny teknik, virusspridning eller säkerhetsinformation, tips , knep och fungerade lösningar.

Visa sekretesspolicy: Här kan du läsa om hur personlig information samlas in och hanteras och att BullGuard följer den standard (inkl. lagar och regler) som gäller vid hanteringen av personlig information.

Stäng BullGuard: Avbryter registreringsprocessen och programmet avslutas.

Skapa konto: Skapar ett konto med användarnamn och lösenord som anges ovan.

Skapa ett konto

När du skapar kontot är det viktig att du har en giltig e-postadress som användarnamn. Denna e-postadress kommer att användas för att skicka information om statusen på ditt konto, betalningsinformation samt nyhetsbrev gällande virus. Användarnamnet används också om lösenordet skulle behöva återställas.

Se till att välja ett lösenord som är enkelt att komma ihåg men också unikt så att du inte äventyrar säkerheten för ditt konto.

Notera att programmet känner skillnad på stora och små bokstäver. Se till att använda en kombination av stora och små bokstäver, nummer och symboler för att få ett säkert lösenord.