BullGuard Help

 Overzicht Gamemodus

Gaming

Met behulp van de Gamemodus bent u verzekerd van ongestoord gameplezier zonder dat u de beveiligingsapplicatie hoeft uit te schakelen


Als u een Internet Security-pakket op uw computer hebt geïnstalleerd, legt dat beslag op een deel van de computercapaciteit: De realtime scanner van het antivirusprogramma, de continue filtering van de firewall of het filteren van e-mails door het spamfilter doen allemaal een beroep op systeembronnen en processortijd. Omdat deze bronnen een beperkte capaciteit hebben, kan dit gevolgen hebben voor de werking van games en dat geldt vooral voor de huidige hoogtechnologische games die veel vergen van de computerbronnen.

Daarom wordt BullGuard geleverd met een module die ongestoord gameplezier biedt zonder dat u de beveiligingsapplicatie hoeft uit te schakelen. U kunt profielen aanmaken die automatisch worden geactiveerd als een game wordt gestart, waardoor pop-ups van de firewall onderdrukt worden en het antivirusprogramma gelijkmatiger verloopt, zodat u geen hinder ondervindt tijdens het gamen.

 Gamecontrole is actief/inactief:
Geeft aan of de module actief is of niet. Indien ingeschakeld, zal automatisch worden overgeschakeld op de betreffende gamemodule zodra de game wordt gestart.

 Game profielen:
Geeft u de mogelijkheid om nieuwe gameprofielen aan te maken of bestaande profielen te bewerken.Game logboek:
Opent een logboekbestand met de geschiedenis van de profielen die zijn gebruikt en toont of er zich bijzondere gebeurtenissen hebben voorgedaan.