Beginnen > BullGuard installeren > BullGuard-account aanmaken

De applicatie registreren

Een geldig BullGuard-account is vereisd om de applicatie te kunnen gebruiken. U kunt een account aanmaken meteen nadat het installatieproces is voltooid.

Het aanmaken van een account is eenvoudig en het proces duurt slechts een paar minuten, want u hoeft alleen BullGuard maar op te starten en een gebruikersnaam en een wachtwoord te kiezen voor het account. De applicatie is volledig functioneel zodra het account is aangemaakt.

De accountregistratie is noodzakelijk voor gebruikers die nog niet eerder BullGuard op hun computer hebben geïnstalleerd. Als een andere versie van BullGuard is geïnstalleerd, wordt u niet gevraagd om een account aan te maken, maar alleen om in te loggen met het reeds geregistreerde account.

Let op: Sommige BullGuard-versies (met name OEM-cd's) bieden een 7-daagse proefperiode waarin u het programma kunt gebruiken zonder een actief account. BullGuard werkt echter niet meer na afloop van deze 7-daagse periode, tenzij u een account registreert of inlogt met een geldig account.

Accountregistratie

De standaardinstelling is dat BullGuard automatisch start als Windows wordt gestart, en de eerste keer wordt ook het registratiescherm weergegeven.

In het registratiescherm kunt u kiezen of u een nieuw account wilt registreren of in wilt loggen met een bestaand account.

Hetzelfde Bullguard-account gebruiken op andere computers

Alle BullGuard Internet Security-accounts kunnen worden gebruikt op drie verschillende computers tegelijk. U moet uw abonnement opwaarderen als u meer dan drie computers wilt beschermen met hetzelfde account.

BullGuard-gebruikersnaam: Alle BullGuard-accounts worden beschermd met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Als u een nieuw account registreert of inlogt met een bestaand account, wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam op te geven. De gebruikersnaam moet een geldig e-mailadres zijn waar alle e-mails van BullGuard (waaronder betalingsbevestigingen en teruggezette wachtwoorden) naar toe worden gestuurd.

BullGuard-wachtwoord: U moet een wachtwoord opgeven als u een account aanmaakt en als u gewoon inlogt.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten kunt u via een online formulier een verzoek indienen om het terug te laten zetten op https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. Om uw wachtwoord terug te zetten moet het e-mailadres dat u als gebruikersnaam gebruikt geldig zijn, omdat u de bevestiging van het terugzettenvan het wachtwoord en de activeringslinks per e-mail ontvangt.

Privacybeleid bekijken: Hier kunt u informatie vinden over het beleid rond de inzameling en verwerking van persoonlijke gegevens en zien dat BullGuard voldoet aan de geldende wetten en overeenkomsten betreffende het beheer van persoonlijke gegevens.

Account aanmaken: Hiermee maakt u het account aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord die u bovenstaand hebt aangegeven.

Bij het aanmaken van het account

Als u het account aanmaakt moet u een geldig e-mailadres als gebruikersnaam kiezen. Dit e-mailadres wordt gebruikt voor alle informatie betreffende uw accountstatus, enkele betalingsgegevens of nieuwsbrieven over virussen. De gebruikersnaam wordt ook gebruikt als u uw wachtwoord wilt terugzetten.

Als u een wachtwoord aanmaakt, moet u ervoor zorgen dat het gemakkelijk te onthouden is en ook sterk genoeg om de veiligheid van uw account te waarborgen.

Het wachtwoord maakt onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters. Voor een sterk wachtwoord moet u een combinatie gebruiken van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen.

Omdat BullGuard ook een Back-upservice aanbiedt, is het erg belangrijk dat u uw accountgegevens niet met anderen deelt. Uw gebruikersnaam en wachtwoord geven toegang tot alle informatie die u op de Online drive hebt opgeslagen.