BullGuard Hjelp

Sikkerhetskopiering > Internett-lagringsplass

Håndtering av Internett-lagringsplassen

Hvert BullGuard-abonnement inkluderer en Internett-lagringsplass. Brukeren får tilgang til denne plassen fra BullGuard-programmet ved å klikke på "Internett-lagring"-knappen på hovedvinduet i sikkerhetskopieringsdelen. Lagringsplassen kan også nås fra Windows Explorer eller via en nettleser (som Internet Explorer).

Når man bruker Internett-lagringsplassen blir alle filer sikkerhetskopiert manuelt av brukeren, uten hjelp av kopieringsprofiler. Krypterte, arkiverte og pakkede filer kan ikke åpnes fra Internett-lagringsplassen. Her anbefaler vi å bruke gjenopprettingsveiledningen.

Håndtering av Internett-lagringsplassen

* Åpne BullGuard, gå til delen "Sikkerhetskopiering – oversikt" og klikk på Internett-lagring-knappen, eller du kan åpne Min datamaskin eller Windows Explorer så vil du se ikonet for Internett-lagringsplassen.

Åpne Min datamaskin

Du kan åpne Min datamaskin fra Windows start-knapp eller via Windows Explorer (utforsker) ved å høyreklikke på Min datamaskin og velge "Utforsk", eller ved å trykke på tastene: Windows-tast +E.

* For å kopiere filer direkte til og fra Internett-lagringsplassen kan du bruke dra-og-slipp-funksjonen eller kopier/lim inn. Et pop-up-vindu vil dukke opp og vise deg kopieringstiden.

* For å gjenopprette filer kan du enten bruke dra-og-slipp fra Internett-lagringsplassen, eller bruke kopier/lim inn-funksjonen for å flytte filene.