Kom i gang > Installering av BullGuard > Skape BullGuard-konto

Registrering av programmet

Det kreves en gyldig BullGuard-konto for å kjøre applikasjonen. Du kan opprette en konto etter installeringen.

Det er lett å skape en konto, og prosessen tar bare noen få minutter etter som det eneste du trenger å gjøre er å velge et brukernavn og et passord. Programmet vil være fullt fungerende så snart kontoen er klar.

Kontoregistrering er kun nødvendig for brukere som ikke har hatt BullGuard installert tidligere. Hvis du har hatt en annen versjon av BullGuard tidligere behøver du ikke å registrere en ny konto, men logge inn med samme brukernavn og passord som du har hatt.

Merk: Noen BullGuard-versjoner (vanligvis OEM-CD-er) tilbyr en ukes nådeperiode, hvor du kan benytte programmet uten en aktiv konto. Men etter sju dager vil BullGuard ikke fungere lenger hvis du ikke oppretter en konto eller logger inn på en gyldig konto.

Kontoregistrering

Som standard starter kontoregistreringen så snart Windows starter, og den første gangen vil du også komme til registreringsbildet.

I registreringsbildet kan du velge om du vil lage en ny konto, eller logge inn med en eksisterende konto.

Bruke samme BullGuard-konto på andre datamaskiner

Alle BullGuard Internet Security-kontoer kan brukes på opp til tre datamaskiner samtidig. Brukeren må oppgradere abonnementet hvis de ønsker å beskytte flere enn tre datamaskiner med samme konto.

BullGuard Brukernavn: Alle BullGuard-kontoer er beskyttet av et brukernavn og passord. Både når du skaper en ny konto, og når du logger inn med en eksisterende konto må du oppgi brukernavnet. Brukernavnet skal være en gyldig e-postadresse hvor alle BullGuard-relaterte e-postmeldinger (inkludert betalingsbekreftelse eller nytt passord) sendes til.

BullGuard-passord: Du blir bedt om å oppgi et passord både når du skaper en ny konto eller logger inn med en eksisterende BullGuard-konto.

Glemt passord

Hvis du glemmer passordet ditt, kan et nytt passord hentes ved å fylle ut formularet på https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. Prosedyren krever at en gyldig e-postadresse brukes som brukernavn, og brukeren vil motta aktiveringslenk til denne adressen.

Les personvernserklæringen: Informerer deg om håndteringen av personlig informasjon og viser at BullGuard overholder dagens standard i forbindelse med lov om personlig informasjon.

Opprett konto: Opprett kontoen med brukernavnet og passordet ovenfor.

Ved oppretting av konto

Når du skaper en konto må du sørge for at du oppgir en gyldig e-postadresse som brukernavn. Denne e-postadressen brukes til informasjon om din konto som betalingsbekreftelser og virusrelaterte nyhetsbrev. Brukernavnet brukes også i forbindelse med generering av nytt passord.

Når du skaper et passord må du sørge for å huske på å gjøre det sterkt nok for å beskytte kontoen din.

Passordfeltet skiller mellom små og store bokstaver. For å skape et sterkt passord bør du blande små og store bokstaver, tall og symboler.

Ettersom BullGuard også tilbyr sikkerhetskopiering er det viktig at du ikke deler dine kontodetaljer med andre. Brukernavnet og passordet gir deg tilgang til all informasjon du har sikkerhetskopiert.