Komma igång > Installera BullGuard > Skapa BullGuard-konto

Registrera programmet

Du måste ha ett BullGuard-konto för att köra programmet. Du kan registrera ett konto direkt efter att installationen är klar.

Att skapa ett konto är enkelt och tar bara några minuter. Det enda du behöver göra är att starta BullGuard och välja ett användarnamn och ett lösenord. Programmet kommer att fungera så snart du har skapat kontot.

Att registrera ett konto är endast nödvändigt för de användare som inte har haft BullGuard installerat tidigare. Om det finns en annan version av BullGuard installerad, kommer du inte att få frågan om du vill registrera ett konto utan det enda du behöver göra är att logga in på ditt befintliga konto.

Obs! En del BullGuard-versioner ger dig rätt att använda programmet under 7 dagar utan att du behöver ha ett aktivt konto. Efter 7 dagar kommer BullGuard sluta fungera om du inte registrerar ett nytt konto eller loggar in på ett befintligt konto.

Registrering av konto

I standardinställningen startar BullGuard när Windows startas. Första gången programmet startas kommer registreringsfönstret att visas.

I registreringsfönstret kan du välja att antingen registrera ett nytt konto eller att logga in på ett befintligt konto.

Använd ditt BullGuard-konto på andra datorer

BullGuards Internet Security-konton kan användas på upp till tre datorer samtidigt. Användare som behöver skydda mer än tre datorer måste uppgradera sitt abonnemang.

BullGuard användarnamn: Alla BullGuard-konton skyddas med användarnamn och lösenord. Du måste ange användarnamn både när du registrerar ett nytt konto och när du loggar in med ett befintligt konto. Användarnamnet måste vara en giltig e-postadress dit alla BullGuards meddelanden (inkl. betalningsbekräftelser eller återställningar av lösenord) skickas.

Lösenord för BullGuard: Du måste ange ett lösenord både när du skapar ett nytt konto och när du loggar in på ett befintligt konto.

Glömt lösenordet?

Skulle du glömma lösenordet kan du återställa det här: https://www.bullguard.com/my-account/passwordrecover.aspx. När du återställer lösenordet behöver du en giltig e-postadress som användarnamn eftersom bekräftelsen på att lösenordet återställts och aktiveringslänkar skickas via e-post.

Visa sekretesspolicy: Här kan du läsa om hur personlig information samlas in och hanteras och att BullGuard följer den standard (inkl. lagar och regler) som gäller vid hanteringen av personlig information..

Skapa konto: Skapar ett konto med det användarnamn och lösenord som du har angivit ovan.

Tänk på det här när du skapar ett konto

När du skapar kontot är det viktig att du har en giltig e-postadress som användarnamn. E-postadressen kommer att användas för att skicka information om statusen på ditt konto, betalningsinformation samt nyhetsbrev gällande virus. Användarnamnet används också om lösenordet behöver återställas.

Se till att välja ett lösenord som är enkelt att komma ihåg men också unikt så att ingen obehörig kommer åt ditt konto.

Notera att programmet känner skillnad på stora och små bokstäver. För att lösenordet ska vara säkert bör du använda en kombination av stora och små bokstäver, siffror och symboler.

Det är viktigt att du inte lämnar ut information om ditt konto eftersom BullGuard även innehåller en säkerhetskopieringsmodul. Användarnamnet och lösenordet ger tillgång till information som tidigare sparats på onlinedisken.