OFTE STILTE SPØRSMÅL

Problemer med dine produkter, eller bare nysgjerrig? Klikk til venstre for å se svarene på de vanligste spørsmålene om BullGuard.

Mer Support?

Hvis du ikke finner det du ønsker kan du gå til vår online antivirus forum. Der kan du søke gjennom en liste med spørsmål og svar om BullGuard produkter, eller legge inn egne spørsmål.

Du kan også stille spørsmål til oss direkte.

dottedLine

BULLGUARD STANDARD

Kan du fortelle meg mer om BullGuard Online Backup?

Hva er minimum systemkrav for installasjon og bruk av BullGuard?

Jeg prøver å installere drivere, og det sier jeg må deaktivere alle tjenester i overvåkings filen jeg  kjører ... Er det greit, og hvordan gjør jeg det?

Hvorfor siger Windows Security Center BullGuard moduler ikke er aktive?

BULLGUARD ABONNEMENT SPØSMÅL

Hvorfor skal jeg registrere?

Hvordan kan jeg bytte brukere i BullGuard?

Jeg har allerede betalt for BullGuard. Hvorfor skal jeg betale igjen?

Jeg kjøpte BullGuard, men likevel det viser en test versjon. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen med min betaling?

Jeg har endret e-postadresse. Hvordan endrer jeg konto detaljer i BullGuard?

Jeg har en betalt konto, men har du bare BullGuard test versjon på nedlastingssiden. Hvordan kan jeg laste ned den betalte versjonen?

Jeg har prøvd å aktivere min lisens nøkkel, men den sier den er allerede i bruk.  Hva gjør jeg?

Jeg måtte restarte maskinen til fabrikkinnstillinger. Hvordan får jeg BullGuard tilbake?

Kan jeg bruke BullGuard på mer enn en datamaskin?

Hvordan kan jeg betale for BullGuard?

Hva er forskjellen i prisen på abonnementene?

Hva skjer når BullGuard utløpt?

Hvordan får jeg tilbake BullGuard?

Jeg installert prøveversjonen og jeg ba om et brukernavn og passord. Hvordan får jeg dem?

Jeg bruker en proxy-server for å koble til Internett. Må jeg endre noe i BullGuard?

Jeg har betalt, men har ikke mottatt en lisensnøkkel. Hvor kan jeg finne det?

Jeg har kjøpt en oppgradering til min konto, men BullGuard viser fortsatt x dager. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen min som betaling?

Jeg kjøpte BullGuard gjennom min ISP. Hvor kan jeg laste ned fra BullGuard?

Jeg vil betale for BullGuard gjennom min ISP, men kan ikke logge på Min konto. Hvordan kan jeg administrere kontoen min / endre passord / brukernavn endring?

Jeg kjøpte en CD, men har ikke en CD-stasjon. Hvordan kan jeg installere BullGuard og ikke betale på nytt?

BULLGUARD OPPDATERINGER

Hva er den beste oppdaterings innstillingene?

Hvor ofte oppdateres BullGuard?

Hvorfor sier BullGuard det ikke har blitt oppdatert i X dager?

Hvorfor sier Windows BullGuard ikke har blitt oppdatert i X dager?

BULLGUARD BACKUP

Hvor sikre er mine filer?

Hva skjer med filene mine på min BullGuard kontoen utløper?

Backer BullGuard opp mine filer automatisk når jeg installerte?

Jeg måtte endre datamaskiner og trenger data jeg trakk opp fra min gamle datamaskin. Hvordan gjør jeg det?

Hvordan får jeg tilgang til backup av data på en datamaskin uten BullGuard?

Motstridende Backup innstillinger.

BULLGUARD SUPPORT

Hvilken type Support har du?

Hvor mye koster Support?

Hvilke språk er tilgjengelig i Support?

Hva er deres responstid?

Live Support er nede, hva gjør jeg?