Vi anbefaler at du bruker standardinnstillingene for oppdateringer, siden de garanterer optimal beskyttelse uten forstyrrelser.

Hvor ofte oppdateres BullGuard?

BullGuard er satt som standard til å oppdatere annenhver time. Men, kan du sette oppdateringsfrekvensen et sted mellom 1 time til 24 timer. Du kan gjøre dette fra kategorien Hjem> Status og Innstillinger delen av BullGuard, ved å velge kategorien Oppdateringer og bruke drop-down liste fra feltet Søk etter oppdateringer.

Hvorfor sier BullGuard det ikke har blitt oppdatert i X dager?

Om BullGuard ikke har oppdatert de siste dagene, kan du åpne BullGuard og velg kategorien
Hjem. Der klikker du Søk etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er lastet ned riktig, betyr det at automatiske oppdateringer er deaktivert for BullGuard på datamaskinen.

Du kan aktivere dem fra
Hjem> Status og instillinger delen av BullGuard, ved å velge kategorien Oppdateringer og sjekke alternativet Søk etter oppdateringer automatisk.

Men hvis du får en feilmelding når du klikker
Søk etter oppdateringer, skriv det ned og kontakt Support til en løsning.

Hvorfor sier Windows BullGuard ikke har blitt oppdatert i X dager?

Hvis Windows Security Center nevner at BullGuard er ut-av-dato, anbefaler vi at du gjør følgende. Vær åpen BullGuard og velg kategorien Hjem. Der klikker du Se etter oppdateringer. Hvis oppdateringer er lastet ned, betyr det at automatiske oppdateringer er deaktivert for BullGuard på datamaskinen.

Du kan aktivere dem fra Home> Status & Settings delen av BullGuard, ved å velge kategorien Oppdateringer og sjekke alternativet Se etter oppdateringer automatisk.

Men hvis du får en feilmelding når du klikker Se etter oppdateringer, skriv det ned og kontakt Support til en løsning.