BULLGUARD ANTIVIRUS SPØRSMÅL

BullGuard har nettopp informert meg om at en infeksjon ble blokkert. Hva gjør jeg nå?

Hvis infeksjonen var bare blokkert, må du klikke Flere alternativer i viruset pop-up. Du vil se to alternativene i den nye skjermen, flytte til karantene og slette. Bruke til å fjerne infeksjonen. Dersom viruset har ennå ikke blitt fjernet, bruk kontakt Support muligheten til å få instruksjoner for manuell fjerning.

Hva er sanntid beskyttelse?

Real-time beskyttelse er den BullGuard komponenten som leser filer, registry nøkler og e-post når de åpnet. Alternativet bør alltid være aktivert for å hindre virus.

Denne typen beskyttelse er supplert med on-demand søkemotor, som lar deg kjøre en fullstendig eller egendefinert skanning av maskinen. Les mer om skanning her:
Guide til Scanning

Hva er den beste virusfjerning innstillingene for sanntids beskyttelse?

Vi anbefaler å la standardinnstillingene, som de forsikrer optimal beskyttelse, og balansen mellom sikkerhet og ressursforbruk. Når en infeksjon er oppdaget, vil du kunne bruke ytterligere alternativer for fjerning deg selv fra flere alternativer-knappen, dersom infeksjonen ikke er fjernet som standard.

Hva skjer hvis jeg har to AV programmer som kjører ved siden av hverandre? Er jeg mer beskyttet?

Har du to eller flere antivirusprogrammer med sanntidsbeskyttelse installert på datamaskinen din, er du fortsatt ikke garantert 100% beskyttelse. Noen programmer kan finne filer som andre har savnet, men ressursen blir over tid en kritisk faktor for å holde begge programmer som kjører. Vi anbefaler sterkt at du avinstallerer all annen sikkerhetsprogramvare før du installerer BullGuard.

Hvordan søker jeg på datamaskinen?

1) Lukk alle åpne programmer - For BullGuard kunne gjøre en full scan, må du lukke alle åpne programmer. Spesielt e-postklienten (dvs. Outlook, Outlook Express eller Eudora) er avgjørende for å lukke.

2) Sikre BullGuard er klar over de nyeste virusene - Før du lar BullGuard skanne datamaskinen din, bør du sørge for at BullGuard er up-to-date med deres virusdefinisjoner, fordi nye virus blir funnet og identifisert hver dag. Vær åpen BullGuard og velg
Hjem. Der klikker du Søg etter oppdater.

3) Følg veiviseren
skanning

Hvorfor kan BullGuard ikke desinfisere eller slette et virus funnet på systemet?

Noen ganger BullGuard ikke automatisk kunne slette funnet virus.

Dette vil skje om viruset er inne i filformatet som BullGuard ikke er tilgjengelig, som din e-arkiver.

1) Juridisk rettigheter - BullGuard har ingen juridisk rett til å endre visse typer arkiver (for eksempel e-post arkiv, cab, arkiv, zip, ess eller endre visse system beskyttede filer og steder som System ....

2) BullGuard ikke kan slette en infisert fil når:

Viruset er allerede lastet inn i prosesser som kjører.
Den infiserte filen er startet som et system service.

Hvordan fjerner jeg virus som BullGuard ikke kan slette?

(I sjeldne tilfeller når BullGuard ikke slette en infisert fil automatisk.)

På slutten av søket ditt, kan du bruke Fix-knappen til alle tre avlägsningmetoder (Flytt til karantene, slette, desinfisere) ble undersøkt. Hvis infeksjon vedvarer etter å ha prøvd disse alternativene, Send logg-knappen tilgjengelig. Du kan bruke dette til å sende Scanlog til vårt Support Team og motta instruksjoner om manuell fjerning via e-post innen 24 timer.

Merk: Kontroller at brukernavnet er en gyldig e-postadresse før du sender Scanlog, ellers vårt svar ikke vil nå deg.

Hvorfor tar det så lang tid å skanne?

Tiden BullGuard tar å skanne avhenger av hva du setter den til å skanne: for eksempel, hvis du velger å skanne datamaskinen, vil det ta lengre tid enn om du bare velger å skanne en disk. Det avhenger også av antall og størrelse på harddisken eller disker eller mapper du velger å skanne.

Hva skjer hvis en fil er sendt til karantene?

Hvis en fil er satt i karantene, er det uskadeliggjøres. Men det vil ikke bli slettet fra datamaskinen. Du kan da velge å slette filen helt eller gjenopprette det på datamaskinen din, i tilfelle en falsk positiv.
Du kan gjøre det fra Antivirus delen av BullGuard> Virus karantene.

Kan jeg slette filer i karantene?

Du kan slette filer i karantene fra
Antivirus ikonet i BullGuard> Virus Karantene menyen. Merk av i boksen ved siden av filen du vil slette, og klikk Fjern. Hvis du ønsker å slette alle filene fra karantene, merk av for Filnavn, og klikk deretter Fjern.

Hva skjer med karantene filer som jeg sender til din virus laboratoriet?

Disse er analysert og lagret i en virus database.

Hva er hoppet over filene? Bør jeg være bekymret?

Merk at det ikke er uvanlig at noen filer er ikke tatt med i søket. Det er vanligvis Windows låste filer, filer som brukes av operativsystemet, beskyttede filer, loggfiler, etc. Disse er svært lite sannsynlig å bli smittet.

Er det tilrådelig å bruke to anti-virus produkter eller flere i samme system?

Med hjelp av to anti-virus produkter på samme datamaskin kan forbedre sikkerheten, kan et sikkerhetsprodukt oppdage virus som en annen kan ikke.

MEN - Hvis du planlegger å bruke to eller flere sikkerhetsprodukter, er denne praksis trolig være skadelig for systemet ditt, påvirke ytelsen dramatisk.

(Generelt råder vi sterkt å bruke mer enn ett anti-virus eller brannmur produkt om gangen.)

Hvordan kan jeg forbedre hastigheten på datamaskinen min?

Hvis du føler at BullGuard er bremse ned maskinen, er det innstillinger som du kan manipulere å forbedre hastigheten på datamaskinen din.

Merk at de fleste av disse endringene vil føre til mindre sikkerhet. Dette er balansen mellom hastighet og sikkerhet vil alltid være.

Første gå til
Din BullGuard ved å dobbeltklikke på ikonet (ved siden av klokken).
Andre Gå til
Antivirus> Antivirus innstillinger og endre innstillingene for BullGuard virusbeskyttelse.

Jeg gjorde et søk logg fra datamaskinen min, men jeg har ikke hørt fra deg ennå?

Kontroller at skanningen loggen ble sendt med e-postadressen din. Når du sender loggfilen, fyller BullGuard automatisk e-post-adresse-feltet med ditt BullGuard brukernavn, men i noen tilfeller dette ikke kan være din gyldig e-postadresse. Kanskje det er en gammel adresse, eller, hvis du kjøpte BullGuard i en boks, kan det være formatert userXXXXXXX@bullguard.com. I disse tilfellene må du fylle inn din virkelige e-postadressen for oss å slå tilbake til deg.