Kan du fortelle meg mer om BullGuard Antivirus?

BullGuard Antivirus har blitt designet med spesiell vekt på pålitelighet og oppdatere fart for å minimere risikoen under store virus utbrudd.

Basert på den prisbelønte BitDefender teknologi, tilbyr BullGuard en av de raskeste responstid ved virusutbrudd i bransjen.

Kan du fortelle mer om BullGuard Firewall?

Datamaskinen har mange porter (tenk på dem som dører) som gørr at programmer som Outlook, Internet Explorer, Yahoo Messenger, kan koble til maskinen din.

Hackere bruker automatiserte angrep og port søk på millioner
Internett-brukere, forsøker de å finne sårbarheter i din PC som vil gi dem tilgang til dine personlige opplysninger.
Dessverre en vanlig bruker med en DSL-forbindelse, et gjennomsnitt på 30 port øker hver dag.

BullGuard Brannmurbeskyttelse sikrer porter slik at ingen skadelige programmer kan snike seg inn i maskinen din.
En brannmur gir deg full kontroll over trafikken til og fra datamaskinen din, stopper uautorisert tilgang fra inntrengere, samt uautorisert trafikk fra din datamaskin.

Kan du fortelle meg mer om BullGuard Online Backup?

Online Backup er den ultimata løsningen for dokumentsikkerhet, som mål å beskytte viktige dokumenter og filer.

Dokumenter er lagret på BullGuard backup servere i herdet, temperatur og luftfuktighet. Disse kontrolleres i bunkers 25 meter over havet i et jordskjelv-fri sone.

Disse første linje serverne er sikkerhetskopiert identiske andre linje servere plassert i en egen geografisk plassering med 300 km (186 Miles) separasjon.

Alle opplastinger og nedlastinger til og fra brukeren er gjort med sikker overføring teknologi. Det backup enheten kan aksessers ved hjelp av brukernavn og passord, fra hvilken som helst datamaskin med Internett-tilgang.

Nåværende backup disk størrelser fra 100 MB til 50 GB.

Kan du fortelle meg mer om BullGuard P2P beskyttelse?

All peer-to-peer programmer som ICQ, NetMeeting, Yahoo Messenger, Skype eller MSN Instant Messenger er beskyttet av BullGuard.

Hvilken teknologi bruker dere?

Antivirus komponent i BullGuard er drevet av prisvinnende BitDefender. Motorene er sertifisert av ICSA Labs, USA. Dette sikrer oppdagelse og fjerning av de fleste virus som finnes på Internett

Hva er minimum systemkrav for installasjon og bruk av BullGuard?

OS: Windows 7/Windows Vista / Windows XP (SP2 minimum)
RAM: 512 MB RAM
HDD: 200 MB ledig
Internett Fornærmende: Dial Up - Tilgang til internett

Er jeg 100% sikker mot virus med BullGuard?

Nei. Mens 100% sikkerhet er målet, er aldri 100% sikker mot virus med et antivirusprogram. Dessverre, folk fortsetter å lage nye virus som er meget avansert og ofte vanskelig å ødelegge.

Den gode nyheten er at BullGuard er en proaktiv sikkerhet produktet - med andre ord, får vi virus før de treffer ditt system. BullGuard stadig forskning og oppdatere systemet med den nyeste informasjonen og virus løsninger for å gi best mulig sikkerhet

Hvordan kan jeg beskytte datamaskinen mer effektivt mot virus?

Det finnes ingen "magisk oppskrift" for å beskytte en datamaskin eller et nettverk av virus eller ondsinnet kode. Men noen grunnleggende beskyttelsestiltak kan tas:

1. Hensiktsmessig bruk av antivirus-programvare og dens hyppige oppdatering.
2. Hyppig sikkerhetskopier av alle viktige dokumenter på eksterne enheter (BullGuard online backup-stasjon, Zip-disketter, CD-ROM, etc.).
3. Hold Windows oppdatert. Husk å ha Windows Automatiske oppdateringer er aktivert, hvis du bruker Windows XP.
4. Unngå å åpne vedlegg eller e-post som kommer uoppfordret, spesielt vedlegg som inneholder følgende utvidelser: exe, com, CMA, etc..
5. Jevnlig skanning

Jeg prøver å installere drivere, og det sier jeg må deaktivere alle tjenester i overvåkings filen jeg kjører ... Er det greit, og hvordan gjør jeg det?

Du må åpne BullGuard programmet og velg Antivirus ikon. Klikk deretter på "Anti-virus er aktiv" ikonet for å deaktivere fil overvåking. Endelig, etter installere driverne gå tilbake til Antivirus ikonet i BullGuard og aktivere den igjen.

Hvorfor siger Windows Security Center BG moduler ikke er aktive?

Dette kan skje av to grunner. Enten BullGuard moduler egentlig inaktiv, eller ser Windows Security Center feil de som inaktive. Du kan sjekke om modulene er deaktivert eller ikke, ved å åpne BullGuard og gå gjennom Antivirus / brannmur-ikonet.

Dersom modulene er aktivert, betyr det at Windows Security Center rett og slett ikke gjenkjenner dem som aktive. Du kan i dette tilfellet, deaktivere Windows Security Center varsler for angitte modulen.

Kan jeg blokkere tilgang til en bestemt nettside ved BG?

Nei, er at alternativet ikke tilgjengelig i BullGuard

Jeg har allerede et sikkerhetsprogram som utløper i løpet av få dager. Kan jeg laste ned og installere BullGuard mens den andre fremdeles er i gang?

Nei, er det sterkt anbefalt at du avinstallerer all annen sikkerhetsprogramvare før du installerer BullGuard. Ellers kan du oppleve konflikter mellom de to programmene som vil føre til forsinkelser, feil og datakrasj.

Er det tilrådelig å bruke to anti-virus produkter eller flere i samme system?

Med hjelp av to anti-virus produkter på samme datamaskin kan forbedre sikkerheten, kan et sikkerhetsprodukt oppdage virus som en annen kan ikke.

MEN - Hvis du planlegger å bruke to eller flere sikkerhetsprodukter, er denne praksis trolig være skadelig for systemet ditt, påvirke ytelsen dramatisk.

(Generelt råder vi sterkt å bruke mer enn ett anti-virus eller brannmur produkt om gangen.)

Er du bedre enn andre sikkerhetsprodukter?

Sikkerhet marked er et sted med høy konkurranse. Som kunde, er dette en god ting, fordi du kan velge mellom mange kvalitetsprodukter. Men det kan også være forvirrende - hva vil du velge?

BullGuard skjære gjennom forvirring. Vi kombinerer antivirus, brannmur, spam-filter og backup-beskyttelse for et enkelt brukervennlig produkt, og vi gjør det med svært høy virkningsgrad.

I tillegg tilbyr vi 24 / 7 live chat og e-poststøtte for alle våre kunder, uten noen avgift.