BULLGUARD FIREWALL

BullGuard Firewall fortsetter å stille spørsmål om programmer får lov til å bruke Internett. Er jeg trygg?

Programmene som vil få automatisk tilgang til Internett er tidligere testet av oss og er legitime programmer. Du trenger ikke bekymre deg, fordi ingen virus vil få lov til å automatisk få tilgang til Internett.

BullGuard Brannmur spør meg for applikasjoner som ønsker tilgang til Internett? Hva bør jeg gjøre?

Når du blir spurt om du vil tillate et program for å koble til Internett, velger du Husk mitt svar, og klikk deretter Tillat eller Avslå, avhengig av dine preferanser. Dette vil lære brannmuren hvordan du reagerer når et bestemt program for å koble til Internett, slik at du ikke vil bli spurt hver gang du bruker programmet.

Jeg har nettopp installert BullGuard og min internett har sluttet å virke. Hva gjør jeg nå?

Åpne BullGuard og velg
Brannmur, og klikk deretter Brannmurinstillinger. Kontroller at nettleseren er satt til tillat.

Hvis det er og du fortsatt ikke kan koble til Internett, slå av brannmuren, klikker du på ikonet brannmuren er aktiv på Brannmur-panelet. Kontakt Support for videre feilsøking.

Jeg har nettopp installert BullGuard og Internett-tilkoblingen min har avtatt betraktelig. Hva gjør jeg nå?

Sjekk først om nedgangen skyldes brannmuren, slå av midlertidige. Du kan gjøre dette ved å klikke på
Brannmuren er aktiv ikon i Brannmur menyen. Hvis nedgangen er løst, må du sørge for at alle andre brannmurer er avinstallert og at Windows-brannmuren er slått av. Start datamaskinen på nytt etter å ha gjort alt dette.

Hvis nedgangen vedvarer, kontakt Support for videre feilsøking.

Jeg har nettopp installert BullGuard og jeg har noen programmer som ikke lenger kan koble til Internett. Hva gjør jeg nå?

Åpne BullGuard og velg
Brannmur-ikonet og klikk Programregler. Pass på at programmene er satt til Tillat.
Dersom programmene ikke finnes i programlisten, må du kanskje legge dem manuelt. Sjekk ut denne
guiden for å lære hvordan du legger til programmer i brannmuren programmet reglene.

Jeg kan se angripe advarsler fra BullGuard brannmur. Er jeg trygg?

Hvis du har mottatt en advarsel fra BullGuard brannmur av et angrep, trenger du ikke bekymre deg, fordi dette betyr at angrepet har blitt blokkert. Brannmuren standard handlingen er å suspendere angriperens IP for 300 (5 minutter).

LAN datamaskiner er ikke lenger tilgjengelig etter BullGuard installasjon.

Hvis du ikke lenger se eller få tilgang til andre maskiner fra nettverket etter installering, kan du gå til BullGuards
Brannmur ikonet> Brannmur instillinger. I Subnet fanen Kontroller at nettverkskortet data er sjekk da alle boksene fra Trusted subnettet listen. Start datamaskinen, og du skal kunne se / tilgang til datamaskinen igjen.

Jeg kan ikke pinge mitt LAN PC. Hva kan jeg gjøre?

Hvis du ikke lenger kan pinge en annen maskin fra LAN din etter å ha installert BullGuard BullGuard åpne programmet og gå til Firewall ikonet> Firewall Settings. I Subnet fanen Kontroller at nettverkskortet er detaljene er tilstede og at de tilsvarende boksene er krysset.

Gå også til å implementere regler fra brannmuren og velge ICMP Regler kategorien. Kontroller at [0] Echo Svar og [8] Echo Request, både under og alternativer aktivert.

Jeg blir angrepet av ruteren min / gateway eller PC LAN. Hva gjør jeg?

Du kan legge til IP-adressen til enheten, eller som et klarert vert i BullGuard. Dette ville stoppe brannmuren oppdage det som en angriper.

Du kan gjøre det i kategorien
Brannmur i BullGuard> Brannmurs instillinger. Velg kategorien Sikkerhet, klikker du på Konfigurer-knappen ved siden av Aktiver oppdaget angrep, klikk på Utelukk klarerte verter fra oppdaget angrep. Klikk på Skriv inn IP-adressen i Adresse feltet og 255 255 255 255 i feltet Nettverksmaske.

Klikk til slutt tre ganger på
OK for å innstillingene lagres.

"BullGuard har oppdaget endringer i nettverkskonfigurasjon". Hvorfor får jeg får denne meldingen?

Denne meldingen indikerer bare at den gjeldende nettverkskonfigurasjon er oppdaget. Du trenger ikke bekymre deg for det. Hvis du foretrekker det, kan du slå av denne melding fra
Brannmur delen av BullGuard> Brannmur Innstillinger> Varsler kategorien. Bare fjern Varsle meg når nettverket konfigurasjonen endringer er oppdaget.

Hvordan kan jeg slå av brannmur meldingene?

Du kan deaktivere brannmuren varsler fra
Brannmur-ikonet i BullGuard> Brannmurs instillinger > varsler-kategorien.