BULLGUARD ABONNEMENT SPØRSMÅL

Hvorfor skal jeg registrere?

BullGuard er et abonnement basert program. Kontoen informasjon er lagret i vår database og BullGuard kobles daglig for å gjenopprette de siste oppdateringene. Hvis du ikke registrerer en konto eller kontoen har utløpt, BullGuard ikke lenger beskytte datamaskinen

Hvordan kan jeg bytte brukere i BullGuard?

Du kan bytte brukere BullGuard ved å velge din BullGuard konto i hovedmenyen og deretter klikke på "Bytt bruker". Skriv inn ditt nye brukernavn og passord og klikk Logg inn

Jeg har allerede betalt for BullGuard. Hvorfor skal jeg betale igjen?

BullGuard abonnement kan kun brukes til en bestemt tid. Du kan kjøpe en 1, 2 eller 3 års abonnement, men når abonnementet utløper, må du utvide for å være beskyttet.

Hvis du har fornyet din konto og BullGuard viser fortsatt som utløpt, må du åpne BullGuard, deretter gå til
Hjem> Din BullGuard konto, som trykk på "Bytt bruker" og logg inn igjen. Deretter BullGuard laste ned nyeste abonnement status

Jeg kjøpte BullGuard, men likevel det viser en test versjon. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen med min betaling?

Se denne guiden: Slik aktiverer en BullGuard abonnement for detaljerte instruksjoner om hvordan du aktiverer betalt konto.
Nedenfor er vanlige problemer som kan oppstå:

1 Du har gjort et nytt kjøp, men du trenger ikke aktivere din lisens nøkkel ennå. Du kan gjøre det fra
Hjem-menyen> Din BullGuard konto

2 Du kan ha gjort et nytt kjøp i en ugyldig e-postadresse. I dette tilfelle du ikke har mottatt din lisensnøkkel. Send en e-post til
payment@bullguard.com, slik at vi kan hjelpe deg å få en.

Merk: Punkt 1 og 2 gjelder kun for nye kjøp, ikke fornyelse. Hvis du har fornyet din konto, er det ikke en ny lisensnøkkel som er opprettet fordi kontoen blir automatisk fornybar. I dette tilfellet går du til trinn 3.
3 Dersom du har fornyet din konto og BullGuard fortsatt vises som utløpt. Du må åpne BullGuard, deretter går du til
Hjem> Din BullGuard konto der, trykk på "Bytt bruker" og logg inn igjen. Så BullGuard stand til å laste ned nyeste abonnement status

Jeg har endret e-postadresse. Hvordan endrer jeg konto detaljer i BullGuard?

Du kan gjøre det fra
Din konto i BullGuard programmet, ved å logge inn og klikk deretter Endre brukernavn. Etterpå må du logge deg på BullGuard med det nye brukernavnet ved å gå til Hjem> Din BullGuard konto og klikk på Bytt bruker

Mer detaljert informasjon om de nødvendige prosedyrene finner du ved å klikke på følgende linker:

-
Endre brukernavn
-
Logg inn med nytt brukernavn

Jeg har en betalt konto, men har du bare BullGuard test versjon på nedlastingssiden. Hvordan kan jeg laste ned den betalte versjonen?

Det er ingen separate fasiliteter for testing / lønn versjon. BullGuard vil inneholde de samme plugins og funksjoner for både test og betale versjon. Den eneste forskjellen er tegningsperioden.

Jeg har prøvd å aktivere min lisens nøkkel, men den sier den er allerede i bruk. Hva gjør jeg?

En lisens nøkkel kan bare brukes én gang. Når den først aktiveres blir tegningsperioden overført til kontoen. Alt du gjør etter dette er å logge inn med samme brukernavn detaljer på de andre datamaskinene. Hvis du blir bed å angi en lisensnøkkel, ganske enkelt hoppe over den.

Jeg måtte restarte maskinen til fabrikkinnstillinger. Hvordan får jeg BullGuard tilbake?

Du kan installere BullGuard på datamaskinen hvis den er tatt bort ved å laste den
her og deretter kjøre installasjonsprogrammet. Følg deretter instruksjonene.

Se denne veiledningen for steg-for-trinn-instruksjoner:
Installasjonsveiledning

Kan jeg bruke BullGuard på mer enn en datamaskin?

Avhengig av abonnementet du kjøpte, kan du bruke BullGuard konto for opptil fem datamaskiner. For å sjekke hvor mange datamaskiner kontoen din er gyldig, gå til din konto og innlogging

Å øke antall datamaskiner på kontoen din, kan du gjøre det
her.

Hvordan kan jeg betale for BullGuard?

Du kan kjøpe et BullGuard abonnement fra vår Kjøp side. Det er for tiden tilgjengelig betalingsmåter:
Betaling med kredittkort
Betaling via bankoverføring
Betaling med sjekk, kontanter eller postanvisning
Betaling via PayPal
Betaling med AvtaleGiro
Betaling via nettbank
Merk: Tilgjengelige betalingsmåter er avhengig av hvilket land du kjøper fra.

Hva er forskjellen i prisen på abonnementene?

Prisen på et abonnement varierer avhengig av hvor mye backup plass du velger, hvor mange maskiner du vil installere BullGuard på og lengden på abonnementet ditt.

Hva skjer når BullGuard utløpt?

Når BullGuard abonnementet har utløpt, BullGuard slutte å beskytte datamaskinen. Dette betyr at ingen fremtidige oppdateringer vil være tilgjengelig for nedlasting, vil plugins bli deaktivert, og du vil ikke lenger ha tilgang til sikkerhetskopien. For å reaktivere BullGuard, må du fornye abonnementet.

Hvordan får jeg tilbake BullGuard?

For å få tilbake BullGuard, gjør du følgende:

1) Last ned og installer BullGuard fra vårt nettsted.
2) Etter installasjon du blir bedt om å angi BullGuard brukernavn og passord. Hvis du ikke husker denne informasjonen, kan du få tilgang til https: / / www.bullguard.com / passwordRecover.aspx og tilbakestille passordet.

Jeg installert prøveversjonen og jeg ba om et brukernavn og passord. Hvordan får jeg dem?

Hvis du ikke har mulighet til å registrere en konto, betyr det at BullGuard tidligere installert på datamaskinen din. Dette betyr at du ikke kan signere en ny konto hos oss. Vi anbefaler at du kontakter vår tekniske support for videre feilsøking.

Jeg bruker en proxy-server for å koble til Internett. Må jeg endre noe i BullGuard?

Du må angi proxy-serveren detaljene i BullGuard også, slik at BullGuard vil være i stand til å koble til våre databaser. Du kan gjøre det fra i BullGuard programmet. Bare gå til
Hjem> Status og instillinger, velg kategorien Innstillinger og velger Bruk proxy-tilkobling. Du vil bli bedt om å skrive inn proxy detaljer.

Jeg har betalt, men har ikke mottatt en lisensnøkkel. Hvor kan jeg finne det?

Merk: Først av alt, oppmerksom på at når du kjøper en fornyelse, er ingen lisens nøkkel er generert, vil kontoen din bli automatisk forlenget. Hvis du har besluttet å fornye, se følgende guide for å aktivere din betalt kontoen: Slik aktiverer en BullGuard abonnement.

Hvis du har gjort et nytt kjøp har en e-post med en lisens nøkkel sendes til e-postadressen du brukte ved bestilling. Lisensnøkkelen vises også på slutten av kjøpsprosessen.

Hvis du ikke finner e-post med lisensnøkkelen i innboksen din, sjekk din spam / søppelpost mappen.

Hvis du fortsatt ikke finner e-posten, vennligst send en e-post til
payment@bullguard.com så vil våre ansatte vil hjelpe deg å hente din lisensnøkkel.

Jeg har kjøpt en oppgradering til min konto, men BullGuard viser fortsatt x dager. Hvordan kan jeg oppdatere kontoen min som betaling?

Hvis du har kjøpt en oppgradering (ikke en forlengelse), betyr at du faktisk økt din backup størrelse og antall PC-er i dag resterende abonnementsperioden. Dette betyr at antall dager igjen ikke vil bli endret.

For å fornye abonnementet periode, må du fornye BullGuard kontoen. Du kan gjøre dette
her

Jeg kjøpte BullGuard gjennom min ISP. Hvor kan jeg laste ned fra BullGuard?

Hvis du betaler for BullGuard via din ISP, ikke laste ned installasjonsprogrammet fra vår nettside. Du må laste ned BullGuard installasjonsfilen fra din ISP's nettside.

Jeg vil betale for BullGuard gjennom min ISP, men kan ikke logge på Min konto. Hvordan kan jeg administrere kontoen min / endre passord / brukernavn endring?

Hvis du kjøper BullGuard via din ISP, vil du ikke ha tilgang til kontoen din fra BullGuards hjemmeside. Dette er fordi din ISP holder BullGuard kontoer i en egen database som bare de kan få tilgang.

Til å gjøre noen endringer i BullGuard kontoen, må du kontakte din ISP.

Jeg kjøpte en CD, men har ikke en CD-stasjon. Hvordan kan jeg installere BullGuard og ikke betale på nytt?

Du kan enkelt laste ned og installere BullGuard fra vårt nettsted, og så aktivere den med lisensnøkkelen fra CD-omslaget. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du
her.

Kan jeg bruke BullGuard på mer enn en datamaskin?

Avhengig av planen du kjøpte, kan du bruke BullGuard konto for opptil fem datamaskiner. For å sjekke hvor mange datamaskiner kontoen din er gyldig, gå til
Din konto og innlogging

Å øke antall datamaskiner på kontoen din, kan du gjøre det fra
denne lenken.

Jeg bruker bare BG for en datamaskin, men det sier jeg kan bruke den på tre datamaskiner. Hadde jeg kjøpe feil versjon?

For Storbritannia, Tyskland og andre land som har en PC valg:

Du kan også kjøpe en BullGuard abonnement for én datamaskin. Hvis du kjøpte en 3-maskin konto ved en feil, og er fortsatt innenfor 30 dagers pengene tilbake-garanti, kan du skrive en e-post til
payment@bullguard.com be om refusjon. Da kan du legge inn en bestilling, men sørg for at du velger en datamaskin alternativ i bestillingsprosessen, fordi alternativet standarden er tre datamaskiner.