Installer og konfigurer

Vil du ha hjelp med installasjonen av BullGuard? Det vennlige støtteteamet vårt bestående av eksperter vil hjelpe deg med å installere BullGuard-programvaren. De vil passe på at den kjører jevnt og effektivt, og avinstallere eventuell konflikterende sikkerhetsprogramvare som kjører på datamaskinen din.

Kjøp nå

Tilgjengelig på engelsk, hele døgnet, sju dager i uken. Sjekk Timeplanen vår for andre språk.

Vil du konfigurere BullGuard-beskyttelsen din?

La oss gjøre det for deg! Med BullGuards installasjons- og konfigurasjonstjeneste får du umiddelbart hjelp fra det vennlige støtteteamet vårt. En av ekspertene våre vil be deg om tilgang til datamaskinen din og:

• fjerne alle andre sikkerhetsprogrammer for å sikre systemstabilitet.
  • kontrollere at BullGuard fungerer som det skal.
  • installere BullGuard-programvaren og konfigurere den for å holde PC-en din rask og trygg.
  • gi en kort opplæring i hvordan å bruke BullGuard og dets funksjoner.
  • aktivere lisensnøkkelen din og konfigurere BullGuard-kontoen din.
  • gi deg en oppsummering av hva de har gjort.
  • påse at BullGuard dekker riktig antall datamaskiner, slik abonnementet tillater.
  • svare deg på sikkerhetsspørsmål.

Kundebarometer