BULLGUARD ANTIVIRUS GUIDES

Våre raske guider er enkle å forstå og er en enkel måte å få hjelp til å bruke BullGuard.
Det er så enkelt.
Velg din guide under og følg instruksjonene.

dottedLine

Aktivering av BullGuard Lær hvordan du aktiverer din betalt medlemskontingent.
Husk brukernavn og passord Finn ut hvordan du endrer BullGuard brukernavn og passord.
Få tilbake lösendord Finn ut hvordan du kan få tilbake passordet ditt hvis du glemmer det.
Bytte brukere Lær hvordan du bytter brukere.
Få Support Lær hvordan du kan bruke plugg for støtte for å få hjelp via e-post og chat.
Hvordan du finner din BullGuard brukernavn Lær hvordan du finner din BullGuard brukernavn, hvis du glemmer det.
Installasjon Lær hvordan du installerer BullGuard.
Installasjon på andre og tredje datamaskin Lær hvordan du installerer BullGuard på en andre og tredje datamaskin
.
Registrering med BullGuard Lær om registrering processsen.
Reinstallering Lær hvordan du reinstallerer BullGuard.
Skanning Lær hvordan du kan skanne datamaskinen.
Spamfilter Lær hvordan du sette opp Spamfilter.
Oppdater Lær hvordan du kontinuerlig oppdateringer BullGuard.
Oppgradering Lær hvordan du oppgraderer til siste versjon av BullGuard.
Avinstaller Lær hvordan du avinstallerer BullGuard.