VEELGESTELDE VRGEN

Onze veelgestelde vragen zijn een manier om u gemakkelijk en begrijpelijk te helpen met het gebruik van BullGuard producten.
Het is zo simpel. Kies uw product en vind de antwoorden die u nodig heeft.

dottedLine

BULLGUARD BASISKENNIS

Kunt u mij meer vertellen over Bullguard Antivirus?

Kunt u mij meer vertellen over Bullguard Firewall?

Kunt u mij meer vertellen over Bullguard Online Backup?

Kunt u mij meer vertellen over Bullguard P2P-bescherming?

Welke technologie gebruiken jullie?

Wat zijn de minimale systeemeisen voor installatie en gebruik van BullGuard?

Ben ik met BullGuard voor 100% beschermd tegen virussen?

Hoe kan ik mijn computer efficiënter tegen virussen beschermen?

Ik probeer enkele drivers te installeren en ik krijg een melding dat ik alle realtime bestandsmonitoring services moet uitschakelen… Is dat ok, en hoe doe ik dat?

Waar zegt het Windows Security Center dat BG-modules niet zijn ingeschakeld?

Kan ik de toegang tot bepaalde websites blokkeren met BG?

Ik heb al een beveiligingsprogramma dat over enkele dagen verloopt. Kan ik BullGuard downloaden en installeren terwijl het andere programma nog draait?

Is het aanbevolen om twee of meer aparte antivirusproducten op hetzelfde systeem te gebruiken?

Zijn jullie beter dan de andere beveiligingsproducten?

VRAGEN OVER BULLGUARD-ABONNEMENTEN

Waarom moet ik mij registreren?

Hoe kan ik de gebruikersnaam veranderen in BullGuard?

Ik heb al betaald voor BullGuard. Waarom moet ik opnieuw betalen?

Ik heb BullGuard gekocht, maar het verschijnt nog steeds als proefversie. Hoe kan ik mijn account updaten met mijn betaling?

Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe kan ik mijn BullGuard-accountgegevens wijzigen?

Ik heb een betaald account, maar op jullie downloadpagina staat alleen een proefabonnement. Hoe kan ik de betaalde versie downloaden?

Ik heb geprobeerd mijn BullGuard te activeren, maar ik krijg een melding dat de licentiesleutel al in gebruik is. Wat moet ik doen?

Ik moest mijn computer terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Hoe kan ik BullGuard terugkrijgen?

Kan ik BullGuard op meer dan 1 computer gebruiken?

Hoe kan ik voor BullGuard betalen?

Wat is het verschil in prijs tussen abonnementen?

Wat gebeurt er als BullGuard verloopt?

Hoe kan ik BullGuard opnieuw ophalen?

Ik heb de proefversie geïnstalleerd en ik word gevraagd naar een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hoe kom ik hier aan?

Ik maak gebruik van een proxyserver om op internet te komen. Moet ik iets veranderen in BullGuard?

Ik heb betaald, maar ik heb geen licentiesleutel ontvangen. Waar kan ik deze vinden?

Ik heb een upgrade voor mijn account gekocht, maar BullGuard toont nog steeds x dagen. Hoe kan ik mijn account updaten overeenkomstig mijn betaling?

Ik heb BullGuard gekocht via mijn ISP. Vanaf waar ik BullGuard downloaden?

Ik betaal voor BullGuard via mijn ISP, maar ik kan niet inloggen op Mijn account. Hoe kan ik mijn account beheren/mijn wachtwoord wijzigen/mijn gebruikersnaam wijzigen?

Ik heb een cd gekocht, maar ik heb geen cd-station. Hoe kan ik BullGuard installeren zonder nogmaals te betalen?

BULLGUARD UPDATE

Wat zijn de beste update-instellingen?

Hoe vaak wordt BullGuard geüpdatet?

Waarom zegt BullGuard dat het X dagen niet is geüpdatet?

Waarom zegt Windows dat BullGuard X dagen niet is geüpdatet?

BULLGUARD ANTIVIRUS

BullGuard heeft me net laten weten dat een infectie is geblokkeerd. Wat moet ik nu doen?

Wat is realtime bescherming?

Wat zijn de beste instellingen voor virusverwijdering bij realtime bescherming?

Wat gebeurt er als ik 2 AV-programma’s naast elkaar gebruik? Ben ik dan beter beschermd?

Hoe kan ik mijn computer scannen?

Waarom kan BullGuard een virus dat is gevonden op mijn systeem niet onschadelijk maken of verwijderen?

Hoe verwijder ik virussen die BullGuard niet kon verwijderen?

Waarom duurt het scannen zo lang?

Wat gebeurt er als een bestand in quarantaine wordt geplaatst?

Kan ik in quarantaine geplaatste bestanden verwijderen?

Wat gebeurt er met in quarantaine geplaatste bestanden die ik naar het viruslaboratorium doorstuur?

Wat zijn overgeslagen bestanden? Moet ik mij daar zorgen over maken?

Hoe kan ik de snelheid van mijn computer verhogen?

Ik heb een scanlogboek vanaf mijn computer doorgestuurd, maar ik heb nog niets van jullie gehoord?

BULLGUARD SPAMFILTER

Werkt mijn BullGuard Spamfilter met mijn Yahoo/Gmail e-mail?

Met welke e-mailprogramma’s is het Spamfilter compatibel?

Waarom heb ik een map “Spamfilter” in mijn Microsoft Outlook?

Waarom worden e-mails die als spam zijn aangemerkt niet automatisch verwijderd?

Kan ik e-mails blokkeren op grond van onderwerp/woorden uit de inhoud?

BULLGUARD SUPPORT

Wat voor soort support wordt er geboden?

Wat kost de ondersteuning?

In welke talen wordt ondersteuning geboden?

Wat is jullie responstijd?

Live Support werkt niet, wat doe ik?

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.