BULLGUARD UPDATES

Wat zijn de beste update-instellingen?

Wij adviseren dat u de standaard update-instellingen gebruikt, aangezien u hiermee optimaal beschermd bent zonder storingen.

Hoe vaak wordt BullGuard geüpdatet?

BullGuard voert standaard om de twee uur een update uit. U kunt echter de frequentie instellen tussen de 1 en de 24 uur. Dit doet u in het onderdeel Home > het onderdeel Status en instellingen in BullGuard door het tabblad Updates te kiezen en het uitrolmenu te gebruiken in het veld Controleren op updates.

Waarom zegt BullGuard dat het X dagen niet is geüpdatet?

Als BullGuard de laatste paar dagen niet is geüpdatet, open dan BullGuard en kies het onderdeel Home. Daar klikt u op Controleren op updates. Als de updates succesvol zijn gedownload, dan betekent dit dat de automatische updates van BullGuard zijn uitgeschakeld op de betreffende computer.

U kunt deze weer inschakelen in het onderdeel Home > het onderdeel Status en Instellingen in BullGuard, door het tabblad Updates te kiezen en de optie Automatisch controleren op updates aan te vinken.

Als u echter een foutmelding ontvangt als u op de knop Controleren op updates klikt, schrijf deze dan op en neem contact op met Support voor een oplossing.

Waarom zegt Windows dat BullGuard X dagen niet is geüpdatet?

Als het Windows Security Center meldt dat BullGuard verouderd is, adviseren wij u dit te controleren. Open BullGuard en ga naar het onderdeel Home. Daar klikt u op Controleren op updates. Als de updates succesvol zijn gedownload, dan betekent dit dat de automatische updates van BullGuard zijn uitgeschakeld op de betreffende computer.

U kunt deze weer inschakelen in het onderdeel Home > het menu Status en Instellingen in BullGuard, door het tabblad Updates te kiezen en de optie Automatisch controleren op updates aan te vinken.

Als u echter een foutmelding ontvangt als u op de knop Controleren op updates klikt, schrijf deze dan op en neem contact op met Support voor een oplossing.

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.