BULLGUARD BASISKENNIS

Kunt u mij meer vertellen over Bullguard Online Backup?

Online Backup is de ultieme documentbeveiligingsoplossing, waarmee u belangrijke documenten en bestanden veilig kunt opslaan.

Uw documenten worden opgeslagen op back-upservers van BullGuard die zijn opgesteld in versterkte bunkers met een gecontroleerde temperatuur en luchtvochtigheid, gelegen op 25 meter boven zeeniveau in een aardbevingsvrije zone.

Naast deze eerstelijns servers zijn er identieke tweedelijns back-upservers die zich op een andere locatie bevinden op 300 km afstand.

All uploads en downloads van en naar de gebruiker verlopen via veilige overdrachtstechnologie. Met behulp van een gebruikersnaam en wachtwoord hebt u toegang tot de back-updrive vanaf elke computer met een internetverbinding.

De huidige schijfruimte varieert van 100 MB tot 50 GB.

Wat zijn de minimale systeemeisen voor installatie en gebruik van BullGuard?

Besturingssysteem: Windows 7 / Windows Vista / Windows XP (minimaal SP2)

RAM : 512 Mb RAM

Harddisk : 200 MB vrije ruimte

Internetverbinding: Inbelverbinding

Ik probeer enkele drivers te installeren en ik krijg een melding dat ik alle realtime bestandsmonitoring services moet uitschakelen… Is dat ok, en hoe doe ik dat?

U moet uw BullGuard-applicatie openen en het onderdeel Antivirus selecteren. Daar klikt u op het pictogram “Antivirus is actief” om de realtime bestandsmonitoring uit te schakelen. Na installatie van de drivers gaat u opnieuw naar het onderdeel Antivirus in BullGuard om deze functie weer in te schakelen.

Waar zegt het Windows Security Center dat BG-modules niet zijn ingeschakeld?

Dit kan twee oorzaken hebben. De BullGuard-modules zijn daadwerkelijk uitgeschakeld, of het Windows Security Center ziet ze onterecht als inactief. U kunt checken of de modules wel of niet zijn uitgeschakeld door BullGuard te openen en de onderdelen Antivirus en Firewall te doorlopen.

Als de modules zijn ingeschakeld, houdt dat in dat het Windows Security Center ze gewoonweg niet herkent als actief. In dat geval kunt de meldingen van het Windows Security Center uitschakelen voor de betreffende module.

Heeft u niet de juiste oplossingen gevonden die u zocht, neem gelieve contact op met Support.

Ask Red Live Red Top of page

Dag en nacht support

Ons team van deskundige supportmedewerkers staat dag en nacht voor u klaar met deskundig advies in niet-technisch Engels en op gezette tijden ook in andere talen.